Jestem KLIENTEM W SKLEPIE

Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach zwiazanych z innymi ludzmi np. sklep, szpital, salon, i itp.
Ma to na celu zworcenie naszej uwagi jakimi czaem sie okazujemy głuptasami,
Oczysiwscie zalezy mi tez na poznaniu waszej opini w porozumiewaniach sie z innymi ludzmi ..

przyklad..
przychodzi pewna pani do sklepu i zadaje pytanie -" czy rozmiar 36 jest wiekszy od 38"

Wielokrotnie rowniez mozna zaobserwowac ze pani o OKRAGLEJ budowie ciala rozbiera sie na srodku sklepu by przymierzyć bluzke..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Jestem KLIENTEM W SKLEPIE

Skoro zamierzasz wytykać innym brak zdolności logicznego myślenia i umiejętności porozumiewania się byłoby wskazane żebyś sam potrafił prawidłowo i logicznie zbudować swoją wypowiedź.
Oto przykład:
"Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach zwiazanych z innymi ludzmi"
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak by szczupła kobieta się rozebrała na środku sklepu to by było ok? To przykre ce oceniasz ludzi po wyglądzie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

"A jak by szczupła kobieta się rozebrała na środku sklepu to by było ok?"

Wrażenia estetyczne na pewno byłby bardziej pozytywne. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powinnam to umieścić w kilku wątkach np. "a to na rano", w dziale "Praca" (ze względu na tekst) lub w" skojarzeniach". Ale się uparłam i przez będzie tu :D
Ładna miska jeść nie daje :p a jaki ma ładny głosik :))
I wrażenia estetyczne nie są takie najgorsze jak dla mnie. A te panie puszyste mają swoich amatorów wiec nie "na pewno" Crossku :p
https://www.youtube.com/watch?v=CuUx_dV2tXg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"I wrażenia estetyczne nie są takie najgorsze jak dla mnie. A te panie puszyste mają swoich amatorów wiec nie "na pewno" Crossku :p"

Oczywiście. Piękno tkwi w oku patrzącego.

Kiedyś koledzy wyskoczyli po pijaku do całodobowego Tesco po brovarki bo się skończyły. W nocy przymierzalnie są zamknięte więc zagarnęli duże lustro z agd i na środku sklepu mierzyli sobie spodnie. He he, sklep prawie pusty, ale na monitoringu to musieli mieć z nich niezłą bekę :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogli nawet pokazać film pozostałym pracownikom w ramach szkolenia.

Ale założyłeś temat.............. Nudzi Ci się? Pozostałym zresztą też......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lepszy taki niż żaden. Sam nie potrafisz nic napisać ,zaś innym wytykasz,a na dodatek czytasz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

temat calkiem na czasie !sama bylam swiadkiem jak klient wyżywa sie na sprzedawcy za to ze wstal lewą noga jakby ta pani mogla wiele rzeczy przeskoczyc... stajemy sie coraz gorsi w stosunku do innych ludzi

"Ale założyłeś temat.............. Nudzi Ci się? Pozostałym zresztą też......"

Cóż. Po to właśnie jest forum. Trudno żebyśmy zajmowali się omawianiem zagadnień z fizyki kwantowej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Trudno żebyśmy zajmowali się omawianiem zagadnień z fizyki kwantowej.

Nie bądź Cross taki sceptyk.
Widać nie wiesz, jak przyjemna może być rekombinacja we dwoje, zakończona udanym tunelowaniem ;]

hehehehe no nieżle

a mnie osobiscie wkur.. a.. baba ktora pisze skarge na sklep bo ksiezniczka wstala lewą nogą nie zdajac sobie sprawy z faktu ze os ktore pracuja musza sie wywiazywac z procedur ktore naklada na nie firma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to jak w końcu, jesteś klientem czy pracownikiem ? bo nie kumam :-S

a paacownik nie moze byc klientem ? ciekawa teza

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...