Jestem bardzo zadowolona

Temat dostępny też na forum: K. Smuła - Ginekolog
Już od 1.5 roku jestem pacjentką doktora Smuły. Jest to profesjonalny lekarz. Doskonale przygotował mój organizm na ciążę - udało mi się za pierwszym podejściem:) W czasie ciąży otaczał mnie i mojego synka troskliwą opieką - nie żałował nam czasu. Przy każdej wizycie mógł mi towarzyszyć mąż. Udzielał nam zadowalających odpowiedzi na każde nurtujące nas pytanie. Na każdej wizycie doktor był uśmiechnięty i na "pierwszy rzut oka" widać było, że ta praca sprawia mu radość i satysfakcję. Po porodzie udzielał mi wskazówek jak postępować, aby w zdrowy sposób zregenerować organizm. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy. Ania, Darek i Tymoteuszek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOMPLETNA IGNORANCJA

chodziłam w ciąży do niego do przychodni Gdynia ul. Wrocławska, w czasie całej ciąży było tylko 1 badanie ginekologiczne, ponadto nie dostawałam kopii usg dla siebie, podczas ostatniej mojej wizyty przed porodem nie było ANI USG ANI BADANIA ŻADNEGO, nie wiem ile dziecko waży, kompletnie nic, ostatnie usg było 1 mc temu, a powinno być pod koniec ciąży co 2 tygodnie, KOMPLETNA IGNORANCJA - odradzam tego 'lekarza'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0