Paulina - ocena (1) Jestem zachwycona! W końcu trafiłam na Panią Doktor, która mnie wysłuchała i... Paulina Anna J. - ocena (1) Pani Doktor Katarzyna Kryniewska to lekarz z powołania. Jest pod wielkim... Anna J. Monika P. - ocena (1) Byłam na wizycie z NFZ, wszystko dobrze wytłumaczone, rzeczowo i konkretnie.... Monika P.
Maksymilian Konopacki - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Doktor Kowalewską. Bardzo otwarta osoba z... Maksymilian Konopacki GosiaG - ocena (1) Pani doktor mało empatyczna, słabo zainteresowana problemem z którym... GosiaG Agnieszka - ocena (1) Świetny lekarz. Jestem pacjentką Pani doktor od ok. 20 lat i na każdej... Agnieszka Iwonka - ocena (1) Jesli jestes w ciazy lepiej odpusc sobie wizyte u tego pana. Ostrzegam... Iwonka P.S. - ocena (1) Bardzo polecam. W końcu lekarz który spojrzał całościowo na moj organizm i... P.S. Klaudia - ocena (1) Ta wizyta, to moja najgorsza wizyta u ginekologa jaką kiedykolwiek miałam.... Klaudia PB - ocena (1) Najwspanialszy lekarz jakiego można sobie wyobrazić. Pani Doktor prowadziła... PB Agnieszka Kacprowicz - ocena (1) Wspaniała Lekarz z powołaniem. Pani Dr zależy aby niczego nie pominąć,nic nie... Agnieszka Kacprowicz Małgosia - ocena (2) Bardzo polecam dr Kornacką-Moszyk. Profesjonalistka i bardzo miła. Przy... Małgosia Klaudia C. - ocena (1) Profesjonalne podejście, empatia i zaangażowanie. Prowadziliśmy u Pani... Klaudia C. Ania Paduszyńska - ocena (1) Pani Doktor prowadziła moje dwie ciążę, obie niełatwe, wszystkie badania... Ania Paduszyńska Natalia - ocena (1) Pani doktor to osoba pełna empatii, spokoju i ogromnego zrozumienia dla... Natalia Piotr - ocena (1) To moja druga wizyta u Pani Doktor. Znowu pełen wywiad, klarowne wyjaśnienia... Piotr M&N - ocena (1) Najlepsi specjaliści. Byliśmy u dwóch specjalistów. Żona u dr Rocławskiej -... M&N Paulina D - ocena (1) Polecam doktora na lekarza prowadzącego ciążę. Otoczył nas opieką od samego... Paulina D Kamil - ocena (1) Super podejście do najmłodszych pacjentów. Wykonywaliśmy USG bioderek u... Kamil Olga - ocena (1) Doktor Adam Żółtowski prowadził moje dwie ciąże. Jestem ogromnie wdzięczna,... Olga