PB - ocena (1) Najwspanialszy lekarz jakiego można sobie wyobrazić. Pani Doktor prowadziła... PB Agnieszka Kacprowicz - ocena (1) Wspaniała Lekarz z powołaniem. Pani Dr zależy aby niczego nie pominąć,nic nie... Agnieszka Kacprowicz Małgosia - ocena (2) Bardzo polecam dr Kornacką-Moszyk. Profesjonalistka i bardzo miła. Przy... Małgosia
Klaudia C. - ocena (1) Profesjonalne podejście, empatia i zaangażowanie. Prowadziliśmy u Pani... Klaudia C. Ania Paduszyńska - ocena (1) Pani Doktor prowadziła moje dwie ciążę, obie niełatwe, wszystkie badania... Ania Paduszyńska Natalia - ocena (1) Pani doktor to osoba pełna empatii, spokoju i ogromnego zrozumienia dla... Natalia Piotr - ocena (1) To moja druga wizyta u Pani Doktor. Znowu pełen wywiad, klarowne wyjaśnienia... Piotr M&N - ocena (1) Najlepsi specjaliści. Byliśmy u dwóch specjalistów. Żona u dr Rocławskiej -... M&N Paulina D - ocena (1) Polecam doktora na lekarza prowadzącego ciążę. Otoczył nas opieką od samego... Paulina D Kamil - ocena (1) Super podejście do najmłodszych pacjentów. Wykonywaliśmy USG bioderek u... Kamil Olga - ocena (1) Doktor Adam Żółtowski prowadził moje dwie ciąże. Jestem ogromnie wdzięczna,... Olga Dorota Z - ocena (1) Najlepszy ginekolog. Profesjonalizm, spokój, empatia i poczucie humoru.... Dorota Z Justyna - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Doktor Agnieszkę Kowalewską. To wspaniała... Justyna Ola - ocena (1) Bardzo miły i dokładny lekarz. Wszystko wytłumaczy szczegółowo i wyjaśni. Ola Nn - ocena (1) 10 lat temu z polecenia trafiłam do Pani Docent i tak już zostałam.... Nn elzbieta mroz - ocena (1) profesjonalizm i empatia elzbieta mroz MZ - ocena (1) Pan dr kompetentny, cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości,... MZ Basia - ocena (1) Lekarz bardzo kompetentny na wszystkie badania daje skierowanie Basia Ania Woj. - ocena (1) Zawsze dokładnie omówione. Ania Woj. Anna Woj. - ocena (1) Od ponad 20 lat nieprzerwanie korzystam z usług Pani Doktor. Prowadzone 2... Anna Woj.