Małgorzata Łagowska - ocena (1) Pani doktor Janina Klimaszewska-Ratnicka jest super specjalistką ginekologiem... Małgorzata Łagowska AMP - ocena (1) Pani Doktor prowadziła moje obie ciąże. Jednak ostatnia ciąża była trudna z... AMP kaka - ocena (1) bolesne badanie, niemiła atmosfera, brak wyjaśnień. bez odpowiedzi na... kaka
M - ocena (1) Przemiła, bardzo konkretna Pani Doktor, delikatna, nie "znęca się" nad... M Agata - ocena (1) Wizyta w Centrum MAM to była czysta przyjemność. Pani Doktor była bardzo... Agata Emilia - ocena (1) Korzystałam z usług kliniki w zakresie ginekologii estetycznej. Bardzo... Emilia Anna em - ocena (1) Wykwalifikowa kadra personelu, wysoka jakość świadczonych usług. Jestem... Anna em Dominika - ocena (1) Do Centrum trafiłam z ulicy. Potrzebowałam na wyjeździe pilnej konsultacji... Dominika Beata - ocena (1) Dzień dobry Gorąco polecam p.doktor Małgorzatę Czupryńską .Bardzo... Beata Ania - ocena (3) Najlepsza z najlepszych! Konkretna, rzeczowa a przy tym z dystansem i... Ania Iza - ocena (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz u doktora i jestem mega zadowolona. Na pewno tam... Iza Wiesława - ocena (1) Bardzo rzetelnie i komfortowo Wiesława M - ocena (1) Najlepsza na całym Pomorzu.Kompetentna, z dużą wiedzą i empatią M Monika - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić dr Grzybowskiego. Jestem jego pacjentką od... Monika Katarzyna Cieślińska - ocena (1) Bardzo dobry diagnosta USG. Lekarz z ogromną wiedzą i cierpliwością. Jedyny... Katarzyna Cieślińska Alicja - ocena (1) Super miła empatyczna i kompetentna pani doktor. Polecam a jestem u pani dr... Alicja Kamila - ocena (1) Pan Doktor prowadził moją ciąże. Niezwykle dokładny, sumienny i cierpliwy.... Kamila Izabelasgc@gmail.com - ocena (1) Najlepszy ginekolog , wnikliwy dokładny. Wizyty u Pana Doktora trwają długo... Izabelasgc@gmail.com Kamila - ocena (1) Polecam dr Grzybowskiego, piszę jako wieloletnia pacjentka. Doktor jest... Kamila Renata - ocena (1) Pani Doktor bardzo miła i rzeczowa, każda wizyta przeprowadzona w miłej... Renata