MZ - ocena (1) Pan dr kompetentny, cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości,... MZ Basia - ocena (1) Lekarz bardzo kompetentny na wszystkie badania daje skierowanie Basia Ania Woj. - ocena (1) Zawsze dokładnie omówione. Ania Woj.
Anna Woj. - ocena (1) Od ponad 20 lat nieprzerwanie korzystam z usług Pani Doktor. Prowadzone 2... Anna Woj. Zosia - ocena (1) Trafiłam do doktor z polecenia córki. Bardzo miła atmosfera panująca w... Zosia Karolina - ocena (1) Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Doktor. Odpowiedziała na wszystkie moje... Karolina Agata Obrębalska - ocena (1) Polecam endokrynologa Agata Obrębalska Agata Obrębalska - ocena (1) Dobry sprzęt, profesjonalna obsługa Agata Obrębalska Agata Obrębalska - ocena (1) Profesjonalnie, ogromna wiedza. Agata Obrębalska MartaMos - ocena (1) Od monentu pojwienia się w czasie ciąży niefoczynności tarczycy sytematycznie... MartaMos MartaMos - ocena (1) Gorąco polecam usługę USG u dr Kowalewskiej. Z usług USG korzystałam przez... MartaMos MartaMos - ocena (1) Doktor Kowalewska jest wybitnym lekarzem. Od kilkunastu lat niezmiennie... MartaMos Dominika - ocena (1) Najlepsza ginekolog w Trójmiescie! Polecam ze względu na ginekologię,... Dominika Marta - ocena (1) Wspaniała Pani doktor z holistycznym podejściem do zdrowia kobiety! Dzięki... Marta Ja - ocena (1) Dr dość specyficzny, ale bardzo konkretny. Polecam Ja Aska - ocena (1) Totalny brak profesjonalizmu. Mimo wyraźnego wskazywania, że moje objawy nie... Aska Sylwia - ocena (1) Moja ocena 100 na 100 ! 30 lat byłam pod opieką Pani Doktor czyli cale moje... Sylwia Bea - ocena (1) Polecam z całego serca !! Bea Kornelia - ocena (1) Bardzo Profesjonalne podejście do pacjenta. Kornelia EWA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, przemiła z ogromną wiedzą. Chodzę do p.Doktor już... EWA