Jolanta M. - ocena (1) Pani Doktor Agnieszka łączy w sobie cechy wspaniałego człowieka i bardzo... Jolanta M. Magdalena Lewandowska - ocena (1) Dzień dobry. Jestem pod dluuugą opieką Pani Dr n.med. Agnieszki Kowalewskiej... Magdalena Lewandowska Monika - ocena (1) Wspaniała Pani doktor, cudowna osoba, świetny fachowiec od spraw beznadziejnych Monika
Meg - ocena (1) Polecam Panią Doktor za bardzo szczegółową analizę choriby. Dzięki niej mam... Meg Pola - ocena (1) Poszukiwałam lekarza, któremu będę mogła powierzyć moją ciążę ze spokojnym... Pola Kamila - ocena (1) Gdybym miała określić Panią Doktor kilkoma słowami byłyby to profesjonalizm,... Kamila Iwona Borowska - ocena (1) Świetna specjalistka z holistycznym podejściem do problemu. Konkretnie i na... Iwona Borowska Katarzyna GW - ocena (1) Serdecznie polecam Panią doktor, która ogromnie mi pomogła w bardzo trudnym... Katarzyna GW Anna - ocena (1) Polecam niezmiennie Anna Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena (1) 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki... Agnieszka Pruszcz Gdański Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena (1) 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki... Agnieszka Pruszcz Gdański Dobry ginekolog! (173) Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet... Mama Joanna Iwańczuk - ocena (1) Polecam Panią Doktor! Trafiłam do Pani Doktor już w bardzo zaawansowanej... Joanna Iwańczuk Martyna - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor. Nie spotkałam wcześniej... Martyna Karolina - ocena (1) Rewelacja ! Opieka podczas ciąży na najwyższym poziomie. W czasie wizyt... Karolina Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z wizyty u najgorszego... Anna B - ocena (1) Nie polecam i odradzam każdemu. Lekarz beznadziejny arogancka wulgarna do... B ocena (1) Nie polecam. Byłam już u kilku ginekologów, żaden nie był takim rzeźnikiem,... karolina G - ocena (1) Nie polecam zakładania wkładki antykoncepcyjnej u tego lekarza, wprowadza w... G EKK - ocena (1) Polecam Dr Januszewską. Doktor jest bardzo miła z dużym doświadczeniem, za... EKK