DagPat - ocena (1) Polecam to miejsce, szczególnie w nagłym przypadku, łatwy i szybki dostęp do... DagPat Karolina - ocena (1) Wizyta była tragiczna. Z racji tego, że jestem osobą młodą i to była moja 2... Karolina DKP - ocena (1) Nie wyobrażam sobie, by moje ciąże prowadził ktoś inny niż doktor Kowalewska.... DKP
Katarzyna S. - ocena (1) Świetny ginekolog ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Polecam... Katarzyna S. Nelly Daszkiewicz - ocena (1) Jestem pod opieką Pani Doktor od kilku lat. Dobór leków, poprzedzony... Nelly Daszkiewicz Małgorzata Czerwińska - ocena (1) Wspaniały lekarz, cudowny człowiek Małgorzata Czerwińska Kamila - ocena (1) Kompetencja, ogromna wiedza medyczna i wspaniała ciepła osoba! Kamila Marzena - ocena (1) Omijać szerokim łukiem!! Marzena Marzena - ocena (1) Pani doktor Ratnicka jest profesjonalistką traktujacą swoje pacjentki z... Marzena Magda - ocena (1) Świetny lekarz. Bardzo dokładny. Magda Anna Ch - ocena (1) Bardzo dobry specjalista. Anna Ch Pacjentka - ocena (1) Pan doktor z doświadczeniem Pacjentka Dorota G. - ocena (1) Bardzo dobry lekarz,z doświadczeniem. Nie przepisuje leków, bez badań. Zawsze... Dorota G. Kaśka - ocena (1) Konkretny, kompetentny, delikatny w badaniu. Pamięta o całej pacjentce... Kaśka Pacjentka - ocena (1) Bardzo fajny i wnikliwy lekarz. Atmosfera zawsze miła, spokojna i... Pacjentka Aga - ocena (1) Bardzo dobry lekarz, delikatny.Odpowie na wszystkie pytania, dokładnie... Aga Dorota - ocena (1) Najlepsza! Świetne podejście do pacjentki. Dorota Wierna pacjentka - ocena (1) Najlepszy lekarz, dokładny, profesjonalny, dba o pacjenta, ma świetny sprzęt... Wierna pacjentka Agata - ocena (1) Jestem Bardzo zadowolona z wizyty u Pani doktor. Cieszę się że właśnie na nią... Agata Joanna - ocena (1) Najlepszy lekarz, cudowny czlowiek Joanna