Kasia - ocena (1) Fantastyczny lekarz, dr Janina to fontanna wiedzy, ciepła i mądrości. Jej... Kasia Gośc - ocena (1) Najlepsza Pani Doktor ginekolog na świecie. Lekarz z powołania. Byłam pod... Gośc ANIA - ocena (1) Polecam bardzo. Pani doktor ma wspaniale podejście do pacjenta, rzeczowa i... ANIA
Jola Garczarek - ocena (1) Jestem pacjentką pani Dr. Ratnickiej już ponad 30 lat. Dr. Janina jest... Jola Garczarek Joanna - ocena (1) Polecam dr KlimaszewskąPełen profesjonalizm. Joanna Karolina - ocena (1) Jestem klientką Pani doktor od przeszło 14 lat. Pani doktor jest specjalistą... Karolina Magdalena Pramfelt - ocena (1) Pani Dr Ratnicka jest nie tylko empatyczną lekarką, która robi bardzo... Magdalena Pramfelt Olga - ocena (1) Nigdzie indziej nie czułam się tak dobrze zaopiekowana jak u Pani Doktor. Olga Klaudia - ocena (1) Pani doktor przeanalizowała dotychczasowe problemy endokrynologiczne i... Klaudia Izabela - ocena (1) Nigdy dotychczas nie spotkałam się z tak profesjonalnym, życzliwym i fachowym... Izabela Daria - ocena (1) Pani dr to cudowna osoba pełna empatii i zrozumienia. Doskonała specjalistka,... Daria Maria - ocena (1) Polecam. Wspaniała i profesjonalna opieka. Rzetelne i merytoryczne podejście... Maria Justyna - ocena (1) Fantastyczny ginekolog! Niesamowita wiedza i doświadczenie. Dzięki Pani... Justyna Joanna - ocena (1) Profesjonalna, przemiła i wyrozumiała specjalistka, trafne diagnozy. Joanna Ania W. - ocena (1) Korzystam z pomocy Pani Doktor od kilku lat. Nigdzie nie zaoopiekowano się... Ania W. Natalia - ocena (1) Jeśli tam gdzie inni się stresują ty chcesz się śmiać słuchając dowcipów, a... Natalia Dorota - ocena (1) Pani Doktor to cudowny lekarz. Jestem pacjentką od lat i nigdy się nie... Dorota Patrycja - ocena (1) Pani dr Janina jest wspaniałą osobą, a przy tym wyśmienitym lekarzem, z... Patrycja Agnieszka Sz. - ocena (1) Pani Doktor jest doskonała w swojej specjalizacji, a jednocześnie pełna... Agnieszka Sz. N. - ocena (1) Najlepszy specjalista z ogromną wiedzą, także w zakresie innych gałęzi... N.