Katarzyna Kuncewicz - ocena (1) Wysokiej klasy specjalista. Patrzy na pacjentkę całościowo. Coroczna wizyta... Katarzyna Kuncewicz Maria - ocena (1) Dr Ratnicka jest lekarzem z powołania. Profesjonalistka z ogromną wiedzą i... Maria Teresa Tymuła - ocena (1) To wielkie szczęście, że mogę pozostawać, jak i inne pacjentki, pod opieką... Teresa Tymuła
Monika - ocena (1) Profesjonalizm w pełnym znaczeniu tego słowa, empatia niespotykana, atmosfera... Monika Julia - ocena (1) Bardzo miła obsługa Julia Halina - ocena (1) Polecam Panią Dr Halina Natalia - ocena (1) Świetna Pani doktor. Profesjonalne podejście do każdej pacjentki. Podczas... Natalia Ola - ocena (1) Pani Janina to pierwsza klasa, każdemu życzę żeby trafił na takiego lekarza!... Ola Nikola - ocena (1) Pani Doktor bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjentki, budzi zaufanie i... Nikola Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Nic dodaj nic ująć Katarzyna Katarzyna - ocena (1) Najlepsza, wnikliwa, dociekliwa, zatroskana o dobro pacjentki Lekarka. Leczy... Katarzyna Marta - ocena (1) Do Pani Dr trafiłam po długim staraniu się o dziecko (problem z utrzymaniem... Marta M. - ocena (1) Pani Doktor to specjalista, któremu warto zaufać w 100%. Podczas ciąży Pani... M. Pacjentka - opinia (1) Brak szacunku do pacjenta i jego czasu. Byłam umówiona na wizytę poprzez... Pacjentka Magda - opinia (1) Jest to chyba jedyne miejsce w trojmiescie gdzie można umówić się do... Magda Monika H - opinia (1) Wspaniała doktor najlepszy ginekolog jakiego miałam. Badam sie regularnie... Monika H Paulina - opinia (1) Jestem pacjentką Pani Agnieszki od ponad 2 lat. Jako jedyny lekarz nie... Paulina ezbronska@wp.pl - opinia (1) Chodząca empatia! Dusza człowiek!Wiedzą i kompetencji! ezbronska@wp.pl ANNA - opinia (1) Jest wyśmienitym fachowcem! Jest cudowną osobą. Z sercem podchodzi do... ANNA D.S. - opinia (1) Nie polecam. Absolutna obojętność. Dała mi jasno do zrozumienia, że mój... D.S.