Kaja - opinia (1) Pani Doktor jest po prostu niesamowita! Sprawdza wszystko dokładnie, jest... Kaja Ana - opinia (1) Pani doktor to bardzo dobry fachowiec z ogromną wiedzą. Odrazu trafna diagnoza Ana Patrycja - opinia (1) Trafiłam na oddział patologii ciąży -Panie pielęgniarki bardzo miłe, pomocne... Patrycja
Bianka - opinia (1) Pierwszy raz zwróciłam się z zapytaniem do Pani Agnieszki o najlepszy dla... Bianka Niezadowolona pacjentka - opinia (1) Nie polecam wręcz odradzam!Dostałam skierowanie na całkowicie nie potrzebne... Niezadowolona pacjentka Zuzanna - opinia (1) Dr. Grzybowski to bardzo dobry doktor delikatny i bada pod każdym możliwym... Zuzanna Monika - opinia (1) Byłam dziś z 16,4 letnia córka na wizycie u Pani dr ... jesteśmy obie... Monika Beata MZ - opinia (1) Korzystałam z usług przychodni w sobotę! To był nagły przypadek. Byłam z... Beata MZ Magda - opinia (1) Okropny lekarz i okropna osoba. Nie polecam. Magda Katarinadepolonia - opinia (1) Bardzo polecam badanie usg prenatalne. Ja byłam na połówkowym. Badanie... Katarinadepolonia Wioletta H. - opinia (1) Pani Doktor zwróciła mi życie które choroba zabrała mi wiele lat temu.... Wioletta H. Ewa B - opinia (1) Do Doktor trafiłam z polecania koleżanki z pracy i z najczystszym sumieniem i... Ewa B Alicja Kiełkucka - opinia (1) Polecam Pana Doktora z całego serca. Jestem pacjentką od 20 lat - lekarz... Alicja Kiełkucka Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam wizyty u Pana Doktora. Na każdej wizycie poświęca... Kamila Justyna - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem długoletnią pacjentką doktora Grzybowskiego i nigdy... Justyna Iza Z. - opinia (1) Właśnie byłam na wizycie w uck . Jestem obecnie w ciąży Pani dr. Bardzo... Iza Z. Ewa - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora kilkanaście lat. Pragnę polecić Doktora... Ewa Anna Litwin - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora Grzybowskiego od 10 lat. Prowadził moje dwie... Anna Litwin Małgorzata - opinia (1) Profesjonalista!!! Lekarz z prawdziwego zdarzenia, dzięki któremu udało... Małgorzata Zuzanna Rafalska - opinia (1) Dr Grzybowski jest bardzo profesjonalną i ciepłą osobą. Wywiad przed badaniem... Zuzanna Rafalska