Joanna - ocena (1) Profesjonalna, przemiła i wyrozumiała specjalistka, trafne diagnozy. Joanna Ania W. - ocena (1) Korzystam z pomocy Pani Doktor od kilku lat. Nigdzie nie zaoopiekowano się... Ania W. Natalia - ocena (1) Jeśli tam gdzie inni się stresują ty chcesz się śmiać słuchając dowcipów, a... Natalia
Dorota - ocena (1) Pani Doktor to cudowny lekarz. Jestem pacjentką od lat i nigdy się nie... Dorota Patrycja - ocena (1) Pani dr Janina jest wspaniałą osobą, a przy tym wyśmienitym lekarzem, z... Patrycja Agnieszka Sz. - ocena (1) Pani Doktor jest doskonała w swojej specjalizacji, a jednocześnie pełna... Agnieszka Sz. N. - ocena (1) Najlepszy specjalista z ogromną wiedzą, także w zakresie innych gałęzi... N. Katarzyna Kuncewicz - ocena (1) Wysokiej klasy specjalista. Patrzy na pacjentkę całościowo. Coroczna wizyta... Katarzyna Kuncewicz Maria - ocena (1) Dr Ratnicka jest lekarzem z powołania. Profesjonalistka z ogromną wiedzą i... Maria Teresa Tymuła - ocena (1) To wielkie szczęście, że mogę pozostawać, jak i inne pacjentki, pod opieką... Teresa Tymuła Monika - ocena (1) Profesjonalizm w pełnym znaczeniu tego słowa, empatia niespotykana, atmosfera... Monika Julia - ocena (1) Bardzo miła obsługa Julia Halina - ocena (1) Polecam Panią Dr Halina Natalia - ocena (1) Świetna Pani doktor. Profesjonalne podejście do każdej pacjentki. Podczas... Natalia Ola - ocena (1) Pani Janina to pierwsza klasa, każdemu życzę żeby trafił na takiego lekarza!... Ola Nikola - ocena (1) Pani Doktor bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjentki, budzi zaufanie i... Nikola Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Nic dodaj nic ująć Katarzyna Katarzyna - ocena (1) Najlepsza, wnikliwa, dociekliwa, zatroskana o dobro pacjentki Lekarka. Leczy... Katarzyna Marta - ocena (1) Do Pani Dr trafiłam po długim staraniu się o dziecko (problem z utrzymaniem... Marta M. - ocena (1) Pani Doktor to specjalista, któremu warto zaufać w 100%. Podczas ciąży Pani... M.