Ewe - opinia (1) Polecam, mój lekarz od wielu lat. Bardzo dobry kontakt, łatwo umówić wizytę.... Ewe Paulina - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Doktor. Jest to lekarz z powołania, traktuje... Paulina Małgorzata - opinia (2) Pełen profesjonalizm i super sprzęt. Bardzo dobre podejście do pacjenta i... Małgorzata
Ewa - opinia (1) Szczerze polecam doktora Piotra Mielcarka i jego gabinet na Morenie. Kiedy do... Ewa Magda - opinia (1) Wkładka wymieniona bardzo szybko i bezboleśnie (spodziewałam się sporego... Magda Aga - opinia (1) Korzystam z usług pani doktor już 10 lat. Za nic nie zmienię na inną!... Aga Hanna Wilczewska - opinia (1) Byłam u dermatolog w Centrum Zdrowia i Urody MAM na zabiegu powiększania ust... Hanna Wilczewska Magdalena - opinia (1) Pani doktor bardzo chętnie wystawia skierowania na wszystkie potrzebne... Magdalena Marta - opinia (1) Moja ocena dotyczy wizyty mojej 7 letniej córki. W moim odczuciu, Pani doktor... Marta Magda - opinia (1) Kilkukrotnie korzystałam z porad lekarza ginekologa. Zawsze fachowa i miła... Magda Galya - opinia (1) Pani Agnieszka Kowalewska jest moim Aniołem Ciepła, uśmiechnięta,... Galya Jadwiga - opinia (1) Ja bylam dn 31.12.2022r. na izbie przyjęć w UCK - skierowanie z Luxmed do... Jadwiga Bożena Dudzik - opinia (1) Wspaniały lekarz , godny polecenia . Bożena Dudzik Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Doktor. Uratowała moją pierwszą ciążę, dzięki... Marta Natalia F - opinia (1) Pełen profesjonalizm,zaangażowanie i ogromne doświadczenie.Jako mam trójki... Natalia F Ona _86 - opinia (1) Pan Doktor to naprawdę wyjątkowy człowiek. Kompetentny, pełen empatii, z... Ona _86 Nie pierwsza, ale ostatnia wizyta - opinia (1) Szkoda czasu i pieniędzy, zwłaszcza w kontekście ich wysokości. A skoro... Nie pierwsza, ale ostatnia wizyt Karolina - opinia (2) Po mimo dużego doświadczenia Pani Doktor powinna być trochę bardziej uprzejma... Karolina Julita - opinia (1) Wspaniała Pani doktor. Wyrozumiała, życiowa :) Julita Joanna - opinia (1) Doskonała Specjalistka, Złota Kobieta, Niesamowicie Wrażliwy Człowiek. Nie ma... Joanna