Alicja Kiełkucka - opinia (1) Polecam Pana Doktora z całego serca. Jestem pacjentką od 20 lat - lekarz... Alicja Kiełkucka Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam wizyty u Pana Doktora. Na każdej wizycie poświęca... Kamila Justyna - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem długoletnią pacjentką doktora Grzybowskiego i nigdy... Justyna
Iza Z. - opinia (1) Właśnie byłam na wizycie w uck . Jestem obecnie w ciąży Pani dr. Bardzo... Iza Z. Ewa - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora kilkanaście lat. Pragnę polecić Doktora... Ewa Anna Litwin - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora Grzybowskiego od 10 lat. Prowadził moje dwie... Anna Litwin Małgorzata - opinia (1) Profesjonalista!!! Lekarz z prawdziwego zdarzenia, dzięki któremu udało... Małgorzata Zuzanna Rafalska - opinia (1) Dr Grzybowski jest bardzo profesjonalną i ciepłą osobą. Wywiad przed badaniem... Zuzanna Rafalska Jolanta - opinia (1) Dr Grzybowski to profesjonalista i człowiek o wysokiej wiedzy medycznej a do... Jolanta Ewelina W. - opinia (1) Pani Doktor Agnieszka jest lekarzem z powołania Profesjonalnie podejście do... Ewelina W. Emilia - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Wyniki badania usg omówione bardzo szczegółowo, podczas... Emilia Iza - opinia (1) Bardzo dobry lekarz .Posiadający ogromną wiedzę.Wizyta to u Pana Doktora to... Iza Marzena - opinia (1) Pan doktor jest osobą, która jest w stanie zrozumieć kobietę. W sposób... Marzena Nikola - opinia (1) Wspaniały Lekarz z ogromną wiedzą i empatią. Świetny specjalista, godny... Nikola Małgorzata - opinia (1) Bardzo konkretny lekarz, wyszłam z wizyty zadowolona i bez żadnych... Małgorzata Monika - opinia (1) Zazwyczaj chodzę do lekarza ginekologa prywatnie i pierwszy raz trafiłam do... Monika Weronika - opinia (1) Niesamowity specjalista w swoim fachu, na pewno to nie moja ostatnia wizyta.... Weronika Wera - opinia (1) Super specjalista, bardzo miła i pomocna obsługa Polecam serdecznie Wera Natalia - opinia (1) Byłam pierwszy raz na wizycie u Pani Doktor. To jaki spokój i wiedzę ma ta... Natalia Klaudia - opinia (1) Pani Doktor jest aniołem! Nigdy nie spotkałam się z tak dokładnym,... Klaudia