Maria K. - opinia (1) bardzo sympatyczna i profesjonalna dr , w gabinecie nie czuje sie... Maria K. Monika - opinia (1) Najlepsza Ginekolog jaką spotkałam! Pełen profesjonalizm, wsparcie i ogromna... Monika lucyna wenda - opinia (1) Bardzo przyjazny kobiecie gabinet na każdym etapie wizyty. Polecam. lucyna wenda
Olga - opinia (1) Bardzo szybka pomoc w wystawieniu e-recepty, dodam, że wiadomość napisałam w... Olga Anita - opinia (1) Dostałam kontakt do pani Doktor z polecenia. I żałuję, że tak długo się... Anita Sabina - opinia (1) Profesjonaliz, Cudowne podejście do pacjentki, W rękach P.Doktora czułam się... Sabina Dominika - opinia (1) Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić! Doktor prowadziła moją ciążę od 8... Dominika Pat - opinia (1) Miła a jednocześnie rzeczowa wizyta. Profesjonalne podejście do pacjenta,... Pat Paula - opinia (1) Sugerując się wieloma dobrymi opiniami zdecydowałam się na wizytę u dr... Paula Iga - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam .Pani doktor mam wrażenie idzie na ilość nie jakość... Iga Paulina - opinia (1) Tego właśnie oczekuje się od dobrego lekarza - odpowiedniego traktowania,... Paulina Ola - opinia (1) Wizyta u tej Pani odbyła się z abonamentu Luxmed i Pani zachowuje się jakby... Ola Sabina - opinia (1) Trafiłam przypadkiem i już wiem że zostane pacjentką na dłużej...bardzo miła... Sabina Ola - opinia (1) Polecam z całego serca klinikę olszewscy.w szczególności Panią doktor Hannę.... Ola AnnaJ - opinia (1) Wspaniała lekarka! Prowadziła mi pierwszą i drugą ciążę. Była uważana na... AnnaJ Agnieszka - opinia (1) Zawsze uprzejmy, skrupulatny i rzeczowy. Agnieszka Barbara Krawczyk - opinia (1) Napiszę krótko, dziękuję Pani Doktor. U Pani nie czuję się anonimowa i... Barbara Krawczyk Lola - opinia (1) Sympatyczny człowiek z wiedza i doświadczeniem, który dał mi nadzieje na... Lola Marta M - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt e Klinice Olszewscy, których celem był test... Marta M Dorota & Daria - opinia (1) Wspaniała Pani Doktor ! Polecamy z czystym sumieniem! Uczęszczam zarówno ja... Dorota & Daria