Jadwiga - opinia (1) Ja bylam dn 31.12.2022r. na izbie przyjęć w UCK - skierowanie z Luxmed do... Jadwiga Bożena Dudzik - opinia (1) Wspaniały lekarz , godny polecenia . Bożena Dudzik Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Doktor. Uratowała moją pierwszą ciążę, dzięki... Marta
Natalia F - opinia (1) Pełen profesjonalizm,zaangażowanie i ogromne doświadczenie.Jako mam trójki... Natalia F Ona _86 - opinia (1) Pan Doktor to naprawdę wyjątkowy człowiek. Kompetentny, pełen empatii, z... Ona _86 Nie pierwsza, ale ostatnia wizyta - opinia (1) Szkoda czasu i pieniędzy, zwłaszcza w kontekście ich wysokości. A skoro... Nie pierwsza, ale ostatnia wizyt Karolina - opinia (2) Po mimo dużego doświadczenia Pani Doktor powinna być trochę bardziej uprzejma... Karolina Julita - opinia (1) Wspaniała Pani doktor. Wyrozumiała, życiowa :) Julita Joanna - opinia (1) Doskonała Specjalistka, Złota Kobieta, Niesamowicie Wrażliwy Człowiek. Nie ma... Joanna Maria K. - opinia (1) bardzo sympatyczna i profesjonalna dr , w gabinecie nie czuje sie... Maria K. Monika - opinia (1) Najlepsza Ginekolog jaką spotkałam! Pełen profesjonalizm, wsparcie i ogromna... Monika lucyna wenda - opinia (1) Bardzo przyjazny kobiecie gabinet na każdym etapie wizyty. Polecam. lucyna wenda Olga - opinia (1) Bardzo szybka pomoc w wystawieniu e-recepty, dodam, że wiadomość napisałam w... Olga Anita - opinia (1) Dostałam kontakt do pani Doktor z polecenia. I żałuję, że tak długo się... Anita Sabina - opinia (1) Profesjonaliz, Cudowne podejście do pacjentki, W rękach P.Doktora czułam się... Sabina Dominika - opinia (1) Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić! Doktor prowadziła moją ciążę od 8... Dominika Pat - opinia (1) Miła a jednocześnie rzeczowa wizyta. Profesjonalne podejście do pacjenta,... Pat Paula - opinia (1) Sugerując się wieloma dobrymi opiniami zdecydowałam się na wizytę u dr... Paula Iga - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam .Pani doktor mam wrażenie idzie na ilość nie jakość... Iga Paulina - opinia (1) Tego właśnie oczekuje się od dobrego lekarza - odpowiedniego traktowania,... Paulina