Anna W-O - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością, z całego serca i z czystym sumieniem polecam... Anna W-O Karolina Kamrowska - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Doktor wszystkim pacjentkom borykającym się z... Karolina Kamrowska Marcia - opinia (2) Rewelacyjna obsługa pani dr nauk medycznych! Marcia
Marlena - opinia (1) Najlepszy specjalista w trójmieście, szuka źródeł problemów zdrowotnych,... Marlena Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty z corka u pani doktor. Polecam gorąco.... Ania Marta - opinia (1) Polecam, Pani doktor wszystko wytłumaczy, indywidualne podejście do... Marta Sylwia - opinia (1) odradzam! Bezczelna, opryskliwa i niekompetentna. To była moja pierwsza i... Sylwia Agnieszka - opinia (1) Najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia polecam Agnieszka Anna - opinia (1) Polecam Panią Doktor Hannę Olszewską. Ma ogromną wiedzę i umiejętności. Jest... Anna Agnieszka - opinia (1) Wykonalam manicure u Pani Yulii- przedluzenie plus manicure hybrydowy.... Agnieszka Kamila - opinia (1) Bardzo miła, sympatyczna, profesjonalna pani doktor. Jestem pacjentem od 10... Kamila Monika - opinia (1) Świetny fachowy lekarz polecam każdej kobiecie . Monika KW - opinia (1) Najlepszy ginekolog ze wszystkich. Polecam w każdym calu! KW Małgorzata - opinia (1) Pani Doktor miła i kompetentna. Diagnoza na pierwszej wizycie w przepilej... Małgorzata Katarzyna Wnuk - opinia (1) Pod opieką Pani Doktor jestem od kilkunastu lat. To co cenię sobie... Katarzyna Wnuk Kamila - opinia (1) Leczyłam się u Pani Olszewskiej. W skrócie: zajmowała się moim problemem przy... Kamila Paula - opinia (1) Pani doktor prowadzi mnie od 10 lat, jako pierwsza i jedyna uregulowała moje... Paula Katarzyna Goldsztajn - opinia (1) Witam profesionalista przez duże P. Konkretna, miła, zaangażowana, pochodząca... Katarzyna Goldsztajn Kasia - opinia (1) Byłam wyjąć spiralę bo mój ginekolog aktualnie nie przyjmuje - ogromnie się... Kasia W.S - opinia (1) Profesjonalizm, wiedza, doświadczenie,a przede wszystkim ogromnie wysoka... W.S