Kamila - opinia (1) Bardzo miła, sympatyczna, profesjonalna pani doktor. Jestem pacjentem od 10... Kamila Monika - opinia (1) Świetny fachowy lekarz polecam każdej kobiecie . Monika KW - opinia (1) Najlepszy ginekolog ze wszystkich. Polecam w każdym calu! KW
Małgorzata - opinia (1) Pani Doktor miła i kompetentna. Diagnoza na pierwszej wizycie w przepilej... Małgorzata Katarzyna Wnuk - opinia (1) Pod opieką Pani Doktor jestem od kilkunastu lat. To co cenię sobie... Katarzyna Wnuk Kamila - opinia (1) Leczyłam się u Pani Olszewskiej. W skrócie: zajmowała się moim problemem przy... Kamila Paula - opinia (1) Pani doktor prowadzi mnie od 10 lat, jako pierwsza i jedyna uregulowała moje... Paula Katarzyna Goldsztajn - opinia (1) Witam profesionalista przez duże P. Konkretna, miła, zaangażowana, pochodząca... Katarzyna Goldsztajn Kasia - opinia (1) Byłam wyjąć spiralę bo mój ginekolog aktualnie nie przyjmuje - ogromnie się... Kasia W.S - opinia (1) Profesjonalizm, wiedza, doświadczenie,a przede wszystkim ogromnie wysoka... W.S Joanna G - opinia (1) Po ponad roku bezskutecznych starań o ciążę i lekceważenia problemu przez... Joanna G Karolina Mejer - opinia (1) Ta Pani ginekolog jest naprawdę godna polecenia. Nie dość że sympatyczna i... Karolina Mejer Artur - opinia (1) Bardzo dobre i profesjonalne podejście do pacjenta. Wytłumaczył wszystko... Artur Hania - opinia (1) Pani Doktor jest wspaniałą kobietą ciepłym człowiekiem ,z profesjonalnym... Hania Najlepszy endokrynolog i ginekolog!! (2) Do dr Kowalewskiej chodzę od wielu lat. Nigdy nie zmieniłam lekarza, ponieważ... A. Bartosz - opinia (1) Zostałem zapisany na USG Transrektalne. Pojawilem się w ustalonym terminie i... Bartosz A. Lewandowska - opinia (1) Pani Doktor rzeczowo odpowiada na wszelkie pytania, nie liczy czasu wizyty,... A. Lewandowska H - opinia (1) Pani doktor wykazała się dużym brakiem etyki. Oczywiście wizyta prywatna,... H Sylwia B. - opinia (1) Dr Żółtowski prowadził moje dwie ciąże. W moim odczuciu najlepszy lekarz do... Sylwia B. T.z. - opinia (1) Polecam. Profesjonalny i rzetelny A przy tym bardzo sympatyczny. T.z.