Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam!Wszyscy od p.dr Beaty... E.N Jestem szczęśliwą mamą!!!!! (2) Już kiedyś pisałam opinię Pani Doktor, ale i tym razem muszę... Janka depends on what kind of service you need (1) I went to see the male doctor not the female so I will only report my... Brooklyn gal
Staroródka - opinia (1) Polecam Panią doktor, bo patrzy na pacjentkę kompleksowo i wielopłaszczyznowo... Staroródka Tu rodzi sie życie (1) Dziękujemy całemu zespołowi a w szczególności doktorowi Andrzejowi Rogozie za... Magda Polecam! (1) Pan Doktor prowadził moją pierwszą i drugą ciąże i nie wyobrażam sobie zaufać... Magdalena Olchawska Lekarz z powołania! (1) Dr Alta to lekarz z powołania! Bardzo merytoryczna, skrupulatna oraz dokładna... Ewelina G. Patrycja - opinia (1) Fantastyczna Pani Doktor. Z uśmiechem podchodzi do pacjenta, uważnie słucha i... Patrycja Najlepszy (1) Moja walka z lekarzami trwa od lat. Pierwszy raz w życiu spotkałam lekarza,... Ewa Najlepsza (1) Lekarz - Profesjonalista - człowiek najlepsza, cudowna i ciepła Osoba,... ewa NIE polecam! ( Rogoza) (1) Wybralismy InviMed/ drRogoza. Pierwsza wizyta byla OK, wywiad, zalecenie... Alicja Super (1) Pani doktor rewelacja. Bardzo dobrze prowadzi ciążę, wnikliwie sprawdza każde... SMP Zły ginekolo (1) Ten lekarz powinien zmienić zawód - brak podejścia do pacjenta, prowadziła... Anna Polecam! (1) Korzystałam w salonie z nitkowania i henny brwi. Polecam z całego serca,... Bożena Prostowanie nosa kwasem hialuronowym (1) Korzystałam z usługi prostowania nosa kwasem hialuronowym. Musze przyznać, że... Karolina Polecam (1) Pani Doktor jest przesymatyczna i bardzo delikatna ! Wszystko tłumaczy i... J.B. Profesjonalizm, fachowość i przystępne ceny (1) W Klinice Olszewscy byłam po raz pierwszy. Z pełna odpowiedzialnością polecam... Ewa Sopot Nowe miejsce, nowe standardy;) (1) Urodziłam już w nowej lokalizacji - na Smoluchowskiego. Bardzo polecam -... Kasja Bardzo dobry lekarz - doświadczenie, wiedza i otwartość na postęp. (1) Pani Czupryńska jest lekarzem z zamiłowania, jak się ma problem czy... Asia Najlepsz (1) Lekarz z ogromna wiedza i doswiadczeniem , wspaniały czlowiek , pelen... Magda