Ludzie anioły (1) Ok..zdarzaja sie tacy co o empatii i ludzkim podejsciu na chwile zapominaja (... K.M dr Agnieszka Kowalewska (1) Z całego serca polecam Panią Doktor wszystkim pacjentkom borykającym się z... Justyna Dr.karina Polecam!!!! (1) Dr.Karina najlepsza lekarka w trojmiescie, uratowala mnie od przykrych... Aleksandra Gora
Bardzo odradzam (1) Odbyłam wizytę u doktora Szymczyka w ramach Medicover - wizyta trwała 5... Gdańszczanka Lekarz, któremu zależy (1) Doktor Pawłowski prowadził moje dwie ciąże - nie mogłabym wybrać lepszego... Hanna Najlepsza Ginekolog. Bardzo Profesjonalna. (1) Ja i mój Partner John zgłosiliśmy się do Pani Endokrynolog, Ginekolog... Ania Best Endocrinology Doctor. Professional. Excellent English. (1) I am very satisfied with the experience I have run with Dr.Agnieszka. I find... John Odradzam (1) Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nie miłą, nieempatyczną osobą nie... Karolina Dr. Zapała (1) Doktor Zapała bardzo dobry lekarz jak i człowiek, wysłucha, doradzi. Rozległa... Patrycja Bardzo dobrzy specjaliści (1) Pani Doktor Makowska bardzo dobry specjalista, znający się na rzeczy ,... Patrycja + (1) Pani doktor bardzo dokładna i skrupulatna, szybko wykryła zmianę, skierowała... Aga Nie polecam (1) Mój lekarz prowadzący ciąże nie pracuje już w Luxmedzie odkąd Swissmed został... MG Polecam gorąco (1) Pani Doktor jest doskonałym fachowcem. Przez 15 lat nikt inny nie potrafił mi... Ewa Polecam (1) Moja zona jest pacentka doktora od 12 lat. W pore wykryty i wyleczony... Jan Kowalski Fantastyczy lekarz i człowiek (1) Pan Doktor prowadził moją pierwszą ciążę i teraz prowadzi kolejną. To bardzo... Justyna MD Podziekowanie (1) Rzyczliwy i miły personel cudowni lekarze zawdzięczam im dobre zdrowie i... Beata Kąkol lekarz dla którego pacjent to "przeszkoda" w pracy (3) Stanowczo odradzam wizyt u dr Grzegorza Szymczyka (przynajmniej w ramach... Karolina Dr Olszewska bardzo dobra lekarka ale ceny zaczynają być z kosmosu (1) Witam, Chciałam podzielić się z Państwem swoimi spostrzeżeniami a mianowicie... Ola Lekarz z powołania (1) Serdecznie polecam Panią doktor Agnieszkę Rak. To cudowny człowiek i lekarz z... justyna kiepskie zarzadzanie, ogolnie na 4 (1) Mogloby byc lepiej, emu