Cudowny lekarz (1) Pan doktor jest cudownym lekarzem kiedy kolwiek sie nie zadzwoni zawsze... Agnieszka NIE POLECAM TEGO LEKARZA (1) Wyposażenie gabinetu oraz obsługa w recepcji placówki bardzo dobra.Wizyta... Zniesmaczona pacjentka POLECAM (2) U Pana Doktora na wizycie byłam pierwszy raz (25.10.2017r.) i na pewno wrócę.... Aleksandra Wm
Super (1) Miałam okazję pójść do Pani doktor Basi. Bardzo pozytywna osoba, miła,... Joanna Dr Janina to wyjątkowa specjalistka (1) Od kilkunastu lat pomaga mi w zdrowiu i chorobie, śmiało mogę stwierdzić, że... Anna NIE POLECAM !!! (1) Chodziłam do Dr Olszewskiej 1,5 roku 3 razy w miesiącu. Miałam problemy z... Karolina Ocena (1) Super lekarz i super obsługa miły można porozmawiać i nie zbywa pacjenta cena... Maria Serdecznie polecam!! (1) Do Pani dr trafilam przypadkowo i to byl najlepszy przypadek w moim życiu.Po... Zaneta Nie było szans (1) Dokonała niemożliwego. Wyciągnęła mnie z głębokiej niedoczynności tarczycy i... Aaa Super lekarz! (1) Polecam Pana Doktora! Super specjalista! Długo staralam sie o dziecko jednak... Adrianna Polecam (1) Od 8 lat jestem pacjentką Pana Żółtowskiego. Traf również chciał że... JK Najlepszy lekarz ever!!!! (1) Pan doktor to najlepszy lekarz jakiego spotkałam w życiu. I nie myślę tu... Ewelina Rewelacja dla rodziny (1) Pani doktór patrzy na pacjenta całościowo, zwracając uwagę na różne symptomy... MW Polecam z czystym sumieniem (1) Jako rodzynek i bez doświadczeń z problemami ginekologicznymi oraz... Sławek Pani doktor z powołania (2) Dr Olszewska prowadzi moją trzecią ciążę i nie zamieniłabym jej na żadnego... mamajz Serdecznie polecam (1) Do dr Kowalewskiej - Włas chodziłam jeszcze jak miała gabinet we Wrzeszczu.... Ciężarna Dr.Kijuć (1) Dr.Kijuć to świetny lekarz wręcz bardzo Polecam go serdecznie Najlepszy profesionalista (1) Doswiadczenie, dociekliwosc i bycie na biezaco ze wszystkimi nowosciami w... Magda Polecam (1) Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i wsparcie, które uzyskaliśmy borykając... malwa33 Najlepsza lekarz! (1) w całym moim 39 letnim zyciu nie spotkałam tak wspaniałego lekarza z... Małgorzata