Anna Legan (1) Miła i kompetentna lekarka. Zadziwiają mnie te wypowiedzi. Zapytała jaki mam... Anita zielona karta (1) Trafiłam do kliniki z guzem endometrialnym, który nie powinien się odnowić... Zofia Żochowska Polecam (1) Pani dr Agnieszka Rak to specjalista z zakresu ginekologi na najwyższym... Kasia
usg prenatalne (1) Polecam usg wykonywał dr. Olszewski. Wszystko wytłumaczył krok po kroku. Na... j. f Polecam (1) Pani Doktor jest rzetelna i uczciwa. Jest szczera i nie owija w bawełnę - co... J Pani Doktor Kujawa - mam 10000% zaufania (1) Witam. Jestem od 26 lat pacjentką P. dr. Ewy Stefanowicz-Kujawy. Jej usługi... Katarzyna Do zadowolonych pacjentek (1) Profesor Milenik niestety zakończył juz praktykę lekarską. Jowita Polecam (1) Rewelacyjny lekarz. Profesjonalny i serdeczny Doskonały kontakt. Byłam u... Marta Polecam Panią Doktor (1) Kiedyś już byłam u pani doktor I byłam bardzo zadowolona. Po 2 latach... Monika Świetny Lekarz (1) Dziękuję Pan Doktor uratował mi życie, opieka rewelacja,wykonanie operacji... Dorota Najlepszy szpital (1) Polecam ten szpital, cudowna obsługa i organizacja. Najlepsi specjaliści,... Justyna Godny polecenia (1) Do Pana Doktora trafiłam dzięki koleżance, która poleciła mi go, gdyż zajmuje... DB Cudowny lekarz (1) Pan doktor jest cudownym lekarzem kiedy kolwiek sie nie zadzwoni zawsze... Agnieszka NIE POLECAM TEGO LEKARZA (1) Wyposażenie gabinetu oraz obsługa w recepcji placówki bardzo dobra.Wizyta... Zniesmaczona pacjentka POLECAM (2) U Pana Doktora na wizycie byłam pierwszy raz (25.10.2017r.) i na pewno wrócę.... Aleksandra Wm Super (1) Miałam okazję pójść do Pani doktor Basi. Bardzo pozytywna osoba, miła,... Joanna Dr Janina to wyjątkowa specjalistka (1) Od kilkunastu lat pomaga mi w zdrowiu i chorobie, śmiało mogę stwierdzić, że... Anna NIE POLECAM !!! (1) Chodziłam do Dr Olszewskiej 1,5 roku 3 razy w miesiącu. Miałam problemy z... Karolina Ocena (1) Super lekarz i super obsługa miły można porozmawiać i nie zbywa pacjenta cena... Maria Serdecznie polecam!! (1) Do Pani dr trafilam przypadkowo i to byl najlepszy przypadek w moim życiu.Po... Zaneta