Serdecznie polecam!! (1) Do Pani dr trafilam przypadkowo i to byl najlepszy przypadek w moim życiu.Po... Zaneta Nie było szans (1) Dokonała niemożliwego. Wyciągnęła mnie z głębokiej niedoczynności tarczycy i... Aaa Super lekarz! (1) Polecam Pana Doktora! Super specjalista! Długo staralam sie o dziecko jednak... Adrianna
Polecam (1) Od 8 lat jestem pacjentką Pana Żółtowskiego. Traf również chciał że... JK Najlepszy lekarz ever!!!! (1) Pan doktor to najlepszy lekarz jakiego spotkałam w życiu. I nie myślę tu... Ewelina Rewelacja dla rodziny (1) Pani doktór patrzy na pacjenta całościowo, zwracając uwagę na różne symptomy... MW Polecam z czystym sumieniem (1) Jako rodzynek i bez doświadczeń z problemami ginekologicznymi oraz... Sławek Pani doktor z powołania (2) Dr Olszewska prowadzi moją trzecią ciążę i nie zamieniłabym jej na żadnego... mamajz Serdecznie polecam (1) Do dr Kowalewskiej - Włas chodziłam jeszcze jak miała gabinet we Wrzeszczu.... Ciężarna Dr.Kijuć (1) Dr.Kijuć to świetny lekarz wręcz bardzo Polecam go serdecznie Najlepszy profesionalista (1) Doswiadczenie, dociekliwosc i bycie na biezaco ze wszystkimi nowosciami w... Magda Polecam (1) Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i wsparcie, które uzyskaliśmy borykając... malwa33 Najlepsza lekarz! (1) w całym moim 39 letnim zyciu nie spotkałam tak wspaniałego lekarza z... Małgorzata Super (1) Pani Doktor jest rewelacyjna! Fajny człowiek i bardzo dobry lekarz. Gabinet... Agnieszka Dziękujemy! (1) Nie takich słów, które wyraziły by nasza wdzięczność dla Pana doktora za to,... Aleksandra najlepszy (1) Trafilam do doktora jak bylam w ciazy ktora niestety skonczyla sie... Natalia Dobry lekarz! (1) Pewnie nic nowego nie napiszę :) Pana doktora poznałam w pierwszej ciąży... Izabela W Bardzo polecam! (1) Od kilku miesięcy jestem pacjenką Pani Małgosi. Prowadzi moją ciążę. Jestem... Dominika Lekarz z intuicją (2) Dałabym Pani Doktor milion gwiazdek, ale skala tylko do 6. Po pierwsze -... Mama 2 Miło i przyjemnie u ginekologa. (1) Czy na wizycie u ginekologa może być miło i przyjemnie? Może być. Pani doktor... Janka