Prowadzenie ciąży (1) Z całego serca polecam dr Nitkowskiego dzięki któremu mój synek cały i zdrowy... Marta mama Szymka Świetny specjalista polecam! (1) Pana dokotora poznałam 3 lata temu w szpitalu w Gdyni przy pierwszym porodzie... Karolina Ostrzegam (2) Przwstrzegam wszystkie kobiety przed tym gabinetem i osobą... Malina
Dobry lekarz i dobry człowiek (2) Dr Hanię Olszewską pierwszy raz spotkałam 6 lat temu. W przychodni na... ~ A.P. Przerost formy nad treścią (2) Niby wszystko ok. Byłam na usg polowkowym u J. Olszewskiego. Sprzęt super... Weronika Ceny z kosmosu (2) Skorzystalam z usg polowkowego u dr.Olszewskiego.Sprzet owszem nowoczesny nie... Zawiedziona Za 300 zł lepiej kup sobie coś ładnego :) (2) Do doktora Olszewskiego chodzę od dwóch lat, chyba z przyzwyczajenia :/Teraz... Ciężarówka Super Gabinet (2) Jeszcze nigdy nie byłam w takim gabinecie. Czysto, świeżo. Wspaniałe... Anna Kompleksowa opieka (2) Do dr Hanny Olszewskiej trafiłam po ponad półrocznej "próbie" diagnozy u... Kamila lekarz z powołania (1) Lekarz z powołania,kompetencja,rzetelna informacja,przyjazna... BEATA Wspaniała pomoc w leczeniu tarczycy! (1) Trafiłam do doktor z problemami z tarczyca i mocno wypadającymi włosami.... Joanna Poprostu Specjalista! (1) Nie mam w zwyczaju rekomendować w necie, ale w tym przypadku nie mogę... Beata Najlepszy lekarz na świecie ! (1) Polecam Pana Doktora, który jest niesamowitym lekarzem. Jest bardzo, bardzo... Kasia Polecam z całego serca (2) Polecam doktora Piątkowskiego. Można go lubić lub nie, ale jest fantastycznym... pacjentka Dr Szczypek (1) Najlepszy lekarz ginekolog . Prowadził moja ciąże , po porodzie interesował... Anna Dr Rogoza (1) Polecam tego lekarza.Wydać, że zna się na rzeczy.Była to nasza pierwsza... m.pilarczyk POLECAM ! (1) Dr Agnieszka to najlepszy lekarz ginekolog i endokrynolog na jakiego mogłam... Ola F Polecamy! (1) Serdecznie polecam dr Żółtowskiego - szczególnie przyszłym mamusią. Dzięki... Kornelia Jestem zadowolona (1) Ja jestem bardzo zadowolona z opieki, zawierającej leczenie i życzliwą pomoc.... miki89 Serdecznie polecam Pana Doktora! (1) Uprzejmy, delikaty w trakcie badnia, zawsze szczegółowo wszystko opiszę.... Kasia