Najlepsza klinika, najlepszy personel (1) Do osób z problemem płodności trzeba podchodzić delikatniej i to z pewnością... Kasia Rewelacyjna! (1) Wspaniały lekarz. Po kilku latach błąkania się po wielu gabinetach... Maja dr Królikowska (3) bardzo dobra Pani doktor super podejscie do pacjenta.Wizyta troszke za krotka... pacjentka
Oddział położniczy pełen skrajności (3) Długo zastanawiałam się jak podsumować poród na Klinicznej aby oddzielić... B. cena za dekoracje, czy za badanie? (2) Samo wejście do piękniutkiej, różowej, przesadnie zdobnej kliniki wzbudziło u... nieróżowa Profesjonalistka! (1) Pani doktor jest lekarzem z powołania. Zawsze konkretna i pomocna. Prowadziła... Anna G. Bardzo dobry, rzetelny ginekolog, szczerze polecam!!! (1) Witam, trafiłam do doktor z powodu problemów kobiecych. Zarówno wywiad, jak i... AnnikP Lekarz z prawdziwego zdarzenia! (2) Nie mam słów aby wyrazić wdzięczność za jakość pracy, indywidualne podejście... Izabela ODRADZAM !! (2) kompletna tragedia....ta kobieta powinna pracowac w PRL-u w przychodni... lena Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu (1) Po latach poszukiwań do Dr Żółtowskiego trafiłam z polecenia i wiem że już... Ania Kosińska Polecam (1) Jestem pacjętką od 3 lat i mogę stwierdzić, że pani Agnieszka jest lekarzem z... Monika Zmiana nazwy przychodni (1) Firma zmieniła nazwę na geomedica ale w środku wszystko wygląda tak samo. Artur Świetny lekarz (1) Polecam wszystkim doktora sambora Sawickiego człowiek dusza i świetny... Małgorzata Doswiadczony lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Doktor. Kilka wizyt i czuję się... InnaB. Doktor godna polecenia! (1) Do Doktor Agnieszki trafiłam z polecenia od innego Doktora i od 6 lat... Joanna Polecam (1) Jestem pacjentka doktor Agnieszki od ponad 13lat. Gorąco polecam doktor... Joanna Myszkier Wyjątkowy człowiek:) (1) Do pana doktora trafiłam przez przypadek. Dziś wiem, że po prostu tak miało... W. Świetny Specjalista (1) Do Doktora Piątkowkiego trafiłam ze wstępnie rozpoznanym zespołem... Anna Polecam ! Najlepszy lekarz !!! (1) Jak najbardziej polecam Panią Doktor, zawsze pomocna, zna odpowiedzi na... Kinga Odmienna opinia na temat Pani Doktor. (4) Odmienna opinia na temat Pani Doktor. Drogie Panie, oczywiście cieszy mnie,... Anna