Najlepszy ginekolog (1) Cudowny lekarz. Gorąco polecam Monika Najlepszy Lekarz na Świecie :) (2) Do Doktora Żółtowskiego chodzę od prawie 8 lat. Od pierwszej wizyty... Ewa Polecam ! (1) Jeżdżę do Pani doktor aż ze Słupska ale warto ! Profesjonalna , rzeczowa, a... Iwona Krawczyk
Polecam! (1) Jestem wieloletnią pacjentką Pani Doktor. Po wielu prywatnych wizytach,... N.P. Polecam (1) Pani Doktor ma ogromną wiedzę i bardzo dobre podejście do Pacjentek. Zawsze... Natalia polecam (1) Jestem pacjentka pani doktor , polecam szczerze dobry specjalista , wie... Anna Domanik Polecam w 100 % znakomita Doktor (1) Jestem pacjentka pani doktor już ponad 4 lata , polecam szczerze kobietom... Karolina G. Bardzo polecam (1) Do Pani Doktor chodzę ja, moja mama i moja babcia. Wszystkie jesteśmy bardzo... Natalia Dr Golonko (1) Nie jestem zadowolona z wizyty u dr. GOLONKO. Byłam na NFZ i ciężko się było... Anka zawsze do usług (1) Regularnie odwiedzam gabinet ponieważ prowadzimy monitoring cyklu. Doktor... Natalcia Polecam (1) W krotkich slowach- rzetelny, kompetentny, wybitny fachowiec. Ponadto, bardzo... Kasia Problemy z tarczycą (4) Zdecydowanie polecam tą specjalistkę. Można jej zaufać i zawierzyć swoje... Maria Krankowska Szczerze polecam (1) Trafiłam do tego lekarza z polecenia dwóch koleżanek, których ciąże... Monika Prowadziła moją ciążę (1) Ogólnie dobry lekarz, choć bardzo nastawiony na zyski. Dobrze poprowadziła mi... Anna Zastanowilabym sie dwa razy! (15) pierwsze wizyty przebiegały bez zarzutu. Na ostatniej nie dostałam zdjęcia z... rozczarowana przyszła mama lekarz (1) Lekarz szczery, zawsze odpowiada na telefon, dokladny, sympatyczny Ania Dorota - opinia (1) Poznałam doktora w uk uwazam ze to wspaniały człowiek dzieki niemu dzis mam... Dorota SZCZERZE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!! (1) 8 kwietnia tego roku miałam planowane cc w szpitalu na Klinicznej. Szpital... Joanna M. Najlepszy lekarz (1) Pan Doktor jest najlepszym lekarzem, jakiego do tej pory spotkałam. Pomimo,... Marika polecam bardzo! (1) Konkretny, dba o figure ciezarnej, czasem aż bardziej niz ciężarna. Bada... Ania B