Godnie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki Pani Roznowskiej. Lekarka z duża wiedza i... Dorota Polecam! (1) Lekarz, który poświęci wystarczającą ilość czasu i uwagi pacjentce. Gdy coś... Emilia Polecam (1) Fachowo, konkretnie, bez dyskomfortu. Qwerty
POLECAM! (1) Dr Mielcarek to najlepszy ginekolog do którego trafiłam. Ewelina Wspaniały lekarz (1) Do Doktora Nitkowskiego trafiłam przypadkowo i był to jeden z najlepszych... Kasia Bardzo dobry lekarz (1) To mega dobry lekarz. Ja trafiłam po poronieniu i wymagałam leczenia. Pan... Zwykła pacjentka Zdecydowanie odradzam (1) To lekarz, który nie interesuje się pacjentem, jeśli nic się nie dzieje lub... Była pacjentka NIE POLECAM (1) NIE POLECAM! Wizyty na siłe umawiane PRYWATNIE co 2 tyg... mimo iż ciąża od... kobieta Polecam z czystym sumieniem (1) Z czystym sumieniem polecam Panią dr Karinę. Bardzo dobra lekarz, cierpliwa,... Kasia Serdecznie polecam (1) z ręką na sercu mogę polecić Panią Annę Legan. Precyzyjna diagnoza, idealne... Anonim Polecam (1) Dr Żółtowski prowadził moją ciąże. Każda wizyta odbywała się bez pośpiechu,... Karolina T Lekarz godny zaufania, świetny specjalista i dobry człowiek (1) Pan Doktor Nitkowski to prawdziwie lekarz z powołania, jest świetnym... Marta Wspaniała! (1) Pani Małgosia jest bardzo pozytywnie nastawioną osobą, jest idealną lekarką... Sandra Polecam (1) Gorąco polecam Pana doktora, wspaniały lekarz z powołaniem, cierpliwy, ale... Asia Polecam (1) Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Dr Żółtowski prowadził... Iwona Pani Dr Młodzianowska (1) Bardzo profesjonalna i empatyczna pani dr. Poświęciła mi odpowiednią ilość... Kasia dr.TYLICKI (1) Byłam u dr.Tylickiego 1 raz,jest grzeczny,kontaktowy,chętny do... Jagoda Niesympatyczny (2) Nie polecam. Przyjmuje w przychodni w Nowym Porcie i za każdym razem... Renata Lekarz z powołaniem:):) (1) Jestem pacjentka Pani Doktor od 6 lat, wyprowadziła mnie z nawracających... Dominika Dziękujemy (1) Najlepszy specjalista, nie ma sobie równych. Polecam z czystym sercem. Ola