Super lekarz (1) Dr Robert Nitkowski to lekarz godny polecenia. Świetny specjalista ale tez... M.K. Ginekolog z powolania!!!! (2) Bylam bardzo mile zaskoczona jak trafilam do niej do gabinetu.... Natalia Serdecznie polecam! (2) Polecam wizytę u Pani dr. ogromna wiedza, zwięzłe odpowiedzi na zadane... Renata
Dr Olszewski -> przyszłe mamy radzę wam szukać kogoś innego (3) Do doktora zgłosiłam się na potwierdzenie ciąży (moja pierwsza ciąża).... kasia masakra (2) Trzymał mnie 16 godzin po odejściu wód płodowych.. W okropnych bólach po... Paulina "Będziemy obserwować" (1) Trafiłam na patologie ciąży pod koniec 34tc z bólem brzucha, z uwagi na to że... Pchełka Polecam (1) Chodzę do dr Sylwii regularnie od kilku już lat. Zaczęło się od poważnego... Katarzyna polecam (1) Bardzo polecam Zarówno jak jest dobrze ale także jak ciąża przebiega... joanna Julita Mazurek Burgess - opinia (1) Bardzo mila, fachowa i pomocna lekarka. Przemila osoba. Julita Mazurek Burgess ja polecam (3) Chciałabym też zwrócić uwagę, że nastąpiła zmiana i oddzielnie jest recepcja... Daria pielegniarka do wymiany (4) Dr Olszewska wydaje sie byc dobrym lekarzem. Jest mila, delikatna, odpowiada... Kat dziekuje za coreczke :) (1) Co tu duzo pisac - wspanialy lekarz!! Natalia polecam (1) Bardzo miły, optymistyczny i fachowy lekarz. Uzyskałam u niego pomoc i... Agnieszka Nie polecam (1) Wizyta trwa bardzo krótko i jeśli nie masz gotowych pytań to nie oczekuj, że... Versus Polecam! (1) Mam 29 lat , do pani doktor chodzę od 18 roku życia, albo nawet chwile... Ania Dzięki Pani Doktor mam dwójkę wspaniałych bliźniąt (3) Jestem bardzo wdzięczna, ponieważ dzięki Pani ginekolog Stefanowicz-Kujawie... Monika polecam i polecać będę! (1) Delikatna jak żaden inny, spotkany przeze mnie lekarz tej specjalności.... nika Lekarz godny polecenia! (1) Jako pacjentka dr. bardzo go polecam dziewczyny! miałam styczność z wieloma... Ruda fantastyczna ginekolog (1) Polecam szczerze kobietom poszukującym specjalisty, który wie co robi i daje... DSJ Wspaniały lekarz, godny polecenia (1) Wspaniały lekarz, z bardzo dobrym podejściem do pacjentki i jej potrzeb. Jako... Patrycja P.