Nic nie bolało (1) U Pani Doktor była ostatnio zarówno "spradzić się" jak i po spiralę... Katarzyna najlepszy ginekolog w Trójmieście (1) dr. Rogoza jest najlepszym andrologiem i ginekologiem w Trójmieście. Leczyłam... ola bardzo dobry ginekolog (1) Polecam dr Januszewska, przesympatyczna i miła osoba, skrupulatna i... ola
bardzo dobry człowiek i specjalista! (1) Witam, co prawda minęło juz 7-lat od momentu gdy PAN Smutek miał dyżur w... karola Lekarz godny polecenia (1) Ciąża była dla mnie bardzo stresująca,wynikało to z doświadczeń jakie miałam... Iwona Polecam (1) U ww. doktor leczę się od kilka lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Miałam... [W] Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim. Opieka na najwyższym poziome. U Pani Doktor prowadziłam... Inez B. dziekuje (1) Serdecznie dziękujemy Panu profesorowi za pełną opiekę nad moją żoną i już... pawel K naprawdę polecam! (1) Byłam u doktora Nitkowskiego na wizycie w Naprocentrum we Wrzeszczu i jestem... msz antypatyczny (2) Lekarz przekonany, że zjadł wszystkie rozumy tego swiata. Madraliński do... Pola Lekarz z "sumieniem" (4) Pan doktor, jak sam informuje na stronie www (chwała mu choć za informację),... babka baaardzo polecam! (2) denerwowałam się niezmiernie przed wizytą, dr jest tak miły i wyrozumiały, że... N. Nie polecam (1) Nie polecam nikomu, ta pani powinna zmienic zawod. Bardzo opryskliwa!!! Bylam... Magda betka - opinia (1) Juz nie pamietam od jak dlugiego czasu chodze do pani doktor. Sympatyczna,... betka Polecam (1) Polecam A.K Oby więcej takich lekarzy w Polsce - warto go odwiedzić (2) Bardzo miła rejestracja telefoniczna. Gabinet ciepły i sterylny. W korytarzu... N.Sz. polecam (1) Polecam dr Rogoze, bardzo dobry specjalista i fachowiec w swojej dziedzinie... kasia Karolina - opinia (1) Gorąco polceam!! Wspaniały człowiek i bardzo dobry specjalista. Na wizycie... Karolina najwyższy poziom kompetencji (1) Cenię sobie u Doktora Mielcarka najwyższy poziom kompetencji, wiedzy oraz... e. Fantastyczny lekarz (1) Ogromnie polecam! Najlepszy lekarz, jakiego odwiedziłam w ciągu 38 lat życia.... Mandarynka