bardzo dobry ginekolog (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty i na pewno zmienie lekarza na Pana doktora... pacjentka Najlepsza ginekolog (1) Dokładna, nie śpieszy się wszystko wytłumaczy daje poczucie bezpieczeństwa... Joanna (10) dla Pani Doktor Kowalewskiej !!! (1) Miałam wielkie szczęście trafić do Pani Doktor.Po rocznym nieskutecznym... Katarzyna T.
100% profesjonalizmu (1) Witam, urodziłam syna w Listopadzie 2014 przez cesarskie cięcie i przyznam że... Kinga Takigo lekarza szukalam! Normalny kulturalny czlowiek swietny specjalista (1) Doktor z uwaga wysluchal moja historie zmagan z NFZ, wytlumaczyl przyczyne... Kamila ... (1) Mam 29 lat. Korzystałam z usług dr Kujawy 3 lata. Mimo, że wizyta kosztowała... Kaśka Polecam (1) Pan Doktor jest wspaniałym człowiekiem! poświęca adekwatną ilość czasu... Magda zadowolona pacjentka - opinia (2) Do doktora Żółtowskiego trafiłam po przeczytaniu opinii o nim. Przyznam, że... zadowolona pacjentka Mam mieszane uczucia (1) Pani doktor miła i sympatyczna. Prowadziła moją ciążę i jako że wszystko... Ola Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, dr nie bagatelizował żadnego problemu. natalia nie rozumiem negatywnych komentarzy (1) Po przeczytaniu komentarzy - bałam się pójść na umówioną wizytę. Okazało się,... Olala Wspaniała Pani Doktor (1) Miałam szczęście, że pierwszym ginekologiem, do którego trafiłam była pani... Malwina Szczerze rekomenduję ! (1) Doktor bardzo dobrze się zna na fachu, jest miły, nie da się przy nim... Kasia the best of the best!! (1) nie wyobrażam sobie innego ginekologa!! Pani Kasia jest niesamowita ,prowadzi... Laura Bohdan emes - opinia (1) Szpital jak z horrorów, czas zatrzymał się tam dawno temu. Byłam na patologii... emes b.dobry lekarz (1) Polecam kazdej kobiecie tego lekarza, bardzo szeroka wiedza i umiejetnosci.... Katarzyna Lekarz godny polecenia (1) Bardzo dobry specjalista. Gorąco polecam. Pan doktor prowadził moją ciąże za... Agnieszka Rodziłam 19.09.2014 r. (1) Rodziłam 19.09.2014 r. i powiem szczerze, że ogólnie jest ok. Nie liczcie na... meba Zadowolona pacjentka i mama - opinia (1) Witam, Do doktor Januszewskiej chodziłam w trakcie ciąży, a teraz chodzę w... Zadowolona pacjentka i mama Wspaniały fachowiec (2) Dr Kielkowski jest moim doktorem od 16 lat i wole dojeżdżać niż szukać kogoś... Joanna R.