rewelacja (1) Bardzo kompetentna i chętna do pomocy profesjonalistka. Już przy umawianiu... Nadi Lekarz z powołania (1) Do dr Królikowskiej trafiłam po wykryciu cukrzycy ciążowej i już mogę... Magda dobry, doświadczony lekarz (3) Pani Doktor J.Manitius-Sudara jest odpowiedzialnym, konkretnym i naprawdę... Magda
Endokrynolog (1) Dr Ratnicka-Klimaszewska jest bardzo wykwalifikowanym fachowcem. Potrafiła... Monika Świetny lekarz (1) Do doktora Skóry chodzę od kilkunastu lat. Wyjątkowo kompetentny, ciepły... Ewa świetny specjalista (1) Do dr Żółtowskiego trafiłam przypadkowo i bardzo się cieszę,że tak się stało.... mamutek Dr Piskulak Najlepszy ! (2) Świetny fachowiec! Nie wyobrażam sobie chodzić do innego ginekologa! Doktor... Paulina doskonały (1) To co cechuje Pana Doktora najbardziej to spokój , uśmiech, delikatność.... D. Jestem bardzo wdzieczna doktorowi Mielcarkowi (1) Dzieki doktorowi mam dzisiaj 2 zdrowe córki. Zglosilam sie do doktora po 3-ch... Lucyna M. - opinia (1) Chodzę do Pani doktor od kilku lat, zawsze przyjemna, konkretna, odpowiada na... M. Basia - opinia (1) Polecam wszystkim panią, korzystam z usług pana doktora od ponad 7 lat.... Basia Polecam (1) Doktor Januszewska prowadziła moje dwie ciąże. Zleciła wszystkie niezbędne... Agnieszka S. Polecam! (1) Bardzo rzeczowy, konkretny lekarz. Podchodzi do pacjentki ze spokojem, nie... Sonia kliniczna (1) witam do szpitala trafilam 12.06.2014roku na patologie ciazy na ten oddzial... magda Kompetencja na najwyższym poziomie!!! (1) Wspaniały lekarz. Prowadził moją ciążę. Dobro pacjentki to chyba motto Pana... Mariola Brak profesjonalizmu (2) Uściślam: byłam na usg w ramach skierowania NFZ. Nigdy nie zrozumiem takiego... oz Polecam!!! (2) Moją pierwszą ciążę prowadził inny, równie wspaniały specjalista ale tak się... Lena R. Polecam (3) Do Pani doktor Agnieszki Kowalewskiej - Włas trafiłam po dwóch poronieniach z... Agnieszka Rewelacyjny Lekarz :)) (2) Doktor prowadził moją późną ciążę (40-stka) rewelacyjnie. Troskliwy,... marzena Kto to jest???!!! Nie warto patrzeć w kierunku jej gabinetu (1) Teraz mam 44 lata a z p.kujawą miałam "przyjemność" po raz pierwszy spotkać... magpod