Niestety, nie jestem zadowolona (4) Pani jest oschła i niezbyt miła. Choć byłam u niej z dzieckiem, nie zwróciła... Magda Bardzo polecam, rzetelnie i przyjemnie :) (1) U pani doktor Niedźwieckiej leczę się od 2007. Długo zastanawiałam się jakie... Ewa tylicki (1) Ja dzieki panu tylickiemu zaszłam w ciąze.2 razy operowal mnie i nie... pipi
Polecam!!! Bardzoooo (1) Uwielbiam Pana Doeringa!! Zawsze Mily i delikatny. Wszytko wyjasnia... Mloda Kobietka Zle rozpoznał ilość wód płodowych i nie zauważył owinięcia pępowiną. (1) Owszem, standard usług bardzo wysoki, Pan Doktor bardzo miły, kulturalny,... alicja najlepszy lekarz! (1) Jeszcze jakis czas temu zarzekalam sie ze nigdy w zyciu nie pojde do lekarza... ania Polecam (1) Jak najbardziej polecam Panama Rewalcyjny lekarz (1) Pełen profesjonalizm. Ciąża prowadzona pod pełnym nadzorem- każde,... Emilia Nie zbudził zaufania. (1) Na wizycie u Doktora odniosłam wrażenie już po 5 minutach, że wizyta już... Pacjentka przyjazny szpital :-) (1) Jestem bardzo zadowolona, bylam na patologii ciąży kilka dni i potem tam... magdalena Stała pacjentka - opinia (1) Dostępny, potafiący słuchać, doradzić i wyjaśnić wątpliwości. Jest to bardzo... Stała pacjentka Rzetelny (1) Bardzo dobry specjalista,kompetentny,dbający o potrzeby pacjentek. A... Agata z Marcelem Polecam (2) Polecam panią dr Karinę, bardzo dobry fachowiec, zawsze wszystko dokładnie... Agaa Magda - opinia (1) Pani doktor jest bardzo sympatyczna. Poswieca pacjentowi duzo czasu i uwagi.... Magda Dr. Olszewski (negatywny!!) (1) Przyszłe mamy, omijajcie z daleka gabinet tego Pana! Przyjechalam na kolejne... Emilia zdecydowanie polecam (2) Jestem pacjentką Dr. Fiutowskiego już od 7 lat,namiary dostałam z polecenia i... madziamini :) (1) juz po pierwszej wizycje znalasl trafne przyczyny nieplodnosci po drugiej... joanna Jako androlog beznadziejny (1) Nie rozpoznał żylaków I i II stopnia, ale nie ma się co dziwić jak w... Maks Godny polecenia! (1) Bardzo dobry lekarz,miły,profesjonalny i konkretny. Polecam każdej kobiecie. Lena Byłam! Polecam! (1) Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Pełen profesjonalizm oraz... Halinka