cudowny doktor (3) Polecam jaknajbardziej!!!!!!!! Doktor przyjmuje teraz w Medicover w Gdańsku.... Monika najlepszy!! (1) Napisze krotko i na temat, Pan Doktor wyleczyl mnie z nieplodnosci!! Inni... Angie Zdecydowanie nie polecam (1) Ta kobieta prowadziła moją ciążę, ale teraz bardzo żałuję tej decyzji... Na... mlodamama
Polecam! (1) Pani Doktor prowadziła moje dwie ciąże i jestem zadowolona. Sympatyczna,... San Pozytywnie (1) Dobra przychodnia. Do ginekologa można zapisać się na NFZ i nie ma takich... Małgorzata POLECAM!!! POLECAM !!! ZDECYDOWANIE 3 X TAK (1) PANI DOKTOR DWUKROTNIE PROWADZIŁA MOJĄ CIĄŻĘ, Z MAM DWÓJKĘ ZDROWYCH... Aneze nie na NFZ! (1) trafiłam do doktora na badanie z NFZ, badanie przeprowadzone szybko i... ciężarówka Pan Doktor chyba z niechęcią wykonuje swoją pracę. (1) Dostałam skierowanie z NFZ do tego gabinetu. Nie wiem jak Pan Doktor traktuje... gada Zadowolona pacjentka (1) Rok po tym, jak na świat przyszedł mój synek Wojtuś wciąż jestem pacjentką... Angelika D. Polecam (1) Pani doktor przemiła,bardzo delikatna i poczucie bezpieczenstwa przy niej... pacjentka NIe błagam nie (1) sympatyczne usposobienie może naprawdę mylić. Wizyta kobiety w ciąży trwa... Karolina J. nie polecam!! (1) nie polecam!! Lekarka bardzo pewna siebie i przekonana o tym jakim to... kinga "fachowiec" (1) Lekarz ginekolog który myli ciążę z torbielem na jajniku...nic dodać nic ująć Magda polecam (1) Korzystałam z usług doktora przy dwóch ciążach. Pierwsza ciąża przebiegała... alanina Super lekarz i facet;) (1) Pan doktor prowadzi moja ciążę 3 lata temu,Jest rzeczowym, kompetentnym i... Wioleta. Słabiutko (1) Niestety każdy lekarz jest dobry do momentu dopóki kobieta jest zdrowa, a... Była Pacjentka Najlepszy wybór! (1) Rewelacyjny lekarz, godny zaufania. Prowadził moją trzecią ciążę. Żałuję, że... Dorcia Basia T - opinia (1) Pan Dr. Piątkowski to najlepszy lekarz, godny polecenia, dzięki Niemu udało... Basia T negatywnie (2) odradzam, bardzo nieprzyjemna wizyta ja Polecam (1) Doktor Piątkowski to wybitny specjalista, wspaniały człowiek, pełen... Alicja