Rewelacja ! (1) Pani Doktor prowadzi naszą ciąże od początku, jesteśmy zachwyceni... Ewa i Oskar POLECAM!!! (3) Gorąco polecam Dr. Żółtowskiego. Trafiłam do niego z polecenia koleżanki i... Magda J. A - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelki pytania.... A
dr Ciach (9) Bylam u Pani doktor i jestem średnio zadowolona informacje na temat... wierna pacjentka konkretny lekarz (1) Jeśli ktoś potrzebuje konkretnych informacji i dobrego prowadzenia do dobrze... ddd dr Hanna Olszewska pozytywna ocena (1) Pani Doktor umie delikatnie badać i dokładnie też. Trzeba trochę z niej... ddd zdecydowanie nie polecam (1) Mimo sympatycznego usposobienia i swobodnego podejścia do ludzi pani doktor... ..... .. (1) Niestety ja także nie mogę polecić Pani ginekolog. Już na samym początku... janecik Ewa Murawska - opinia (1) Obsługa profesjonalna, jest doktorem kompetentnym, konkretnym, wyposażenie... Ewa Murawska Dr. Kijuć?! ODRADZAM (3) Doktor przepisał mi złe tabletki, nie robiąc mi wczesniej badań hormonalnych,... Agnieszka Polecam, polecam i jeszcze raz polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie tą właśnie panią dokror. Po... Lenkawejherowo NIE!NIE!NIE! (1) Trafilam do tego lekarza ,gdyz pilnie potrzebowalam pomocy, sytacja... Pacjentka najlepszy lekarz na świecie ! (1) z czystym sumieniem polecem dr.Szczypka wszystkim zainteresowanym, lekarz... Iwona z B. POLECAM! (2) Klinikę InviMed odwiedziłam już kilka razy i jesteśmy z mężem bardzo... Danusia80 Lekarz godny polecenia (1) Polecam panią doktor! Prowadzi moją ciążę i jestem z niej bardzo zadowolona.... Ola Lekarz godny polecenia (1) Polecam panią doktor! Prowadzi moją ciążę i jestem z niej bardzo zadowolona.... Ola młoda mama - opinia (1) Miałam wątpliwą przyjemność wizyty u tego lekarza. Był bardzo nieprzyjemny... młoda mama hd - opinia (1) Bardzo miły i profesjonalny lekarz hd Polecam (1) Świetny lekarz, którego mogę polecić każdej kobiecie. Prowadził u mnie dwie... ~~ Agnieszka - opinia (1) wspaniały lekarz polecam Agnieszka