Kasia - opinia (1) Bardzo dobry lekarz z super podejściem do pacjentki. Prowadził moja ciążę -... Kasia polecam (2) Jest to trzeci ginekolog u którego byłam a zarazem jedyny z którego jestem... ameczka Świetna opieka (1) Moją pierwszą ciążę prowadziłam u dr Ciach. Jestem bardzo zadowolona, pani dr... Ola P
Parę słów o dr Olszewskiej (1) Wybór świetnego lekarza w danej specjalizacji zawsze jest dla mnie... Aga mam pytanie, (2) gdzie obecnie przyjmuje p.doktor? bo w medisonie to nie aktualne ja pacjentka - opinia (1) Wspaniały lekarz. Pan Dr jest delikatny podczas badania, z wielką... pacjentka Jestem na tak (1) Korzystam z programu Invitro z sukcesem i jestem zadowolona. Być może zabiegi... DianaSzymańska Zdecydowanie TAK (1) Właśnie jestem po pierwszej wizycie u Pani dr.i oceniam bardzo... Kamila Rewelacyjny lekarz! (1) Pan doktor prowadził moją ciążę, o wszystko skrupulatnie dbał, wszystko... a21 Rewelacyjny Lekarz (1) Pan Adam Żółtowski to bardzo dobry, sumienny, opanowany i miły lekarz.... Dagmara WIZYTA W INVIMEDZIE U DR-A GRZEGORZA SZYMCZYKA (1) Pierwszą wizytę związaną z niepłodnością w InviMedzie w Gdyni u dr-a... A polecam (1) Polecam zwlaszcza ciezarnym. Swietny lekarz, kompetentny, cierpliwy,... M polecam (1) Sympatyczna, wyluzowana, ale przy tym konkretna. Prowadziła moją ciążę i... Natalia A ja serdecznie polecam (1) Lekarz z wielkim poczuciem humoru, profesjonalne podejście, dzięki niemu... kasia Edyta - opinia (1) Super lekarz nic dodać nic ująć.Pani doktor prowadziła moją ciążę i jestem... Edyta Zdecydowanie polecam (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam prywatny gabinet dr Mielcarka i jestem b.... Kuch nie polecam (1) Miły i sympatyczny, gratuluje ciąży. Na tym koniec. Fatalnie czyta usg.... adela Zdecydowanie odradzam (1) Bardzo nieprzyjemny człowiek!!! Zero empatii. Trafiłam do doktora w 29... Anna SUPER LEKARZ (3) POLECAM WSZYSTKIM TEGO LEKARZA.KOMPETENCJA I DOBRY KONTAKT Z PACJENTKAMI TO... MAGDALENKA POLECAM!!!!! (1) Doskonała Pani ginekolog. Potrafi rozpoznać również inne choroby,... Paulina