To jeszcze raz ja. (3) Wczoraj stwierdzono u mnie wieloletni już zespół policystycznych jajników.... Olalaa Szczerze polecam! (5) Trafna diagnoza, pełen profesjonalizm, super podejście. Po kilku nie do końca... Zadowolona Pacjentka Bardzo sympatyczna i rzeczowa (1) Polecam Panią doktor, jest naprawde kompetentna Zosia
omijać z daleka! (1) "Słucham" to pierwsze słowo które pada z ust pani doktor po wejściu... Shirley Fantastyczny lekarz (1) Niezwykle uprzejmy, delikatny, poświęca mnóstwo uwagi każdej pacjentce. Do... AA Kasia - opinia (1) Po wielu przebojach w klinice w Gdańsku, w końcu trafiliśmy w odpowiednie... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Do p. Kariny trafiłam zupełnie przypadkiem i nie zamierzam zmieniać jej na... Gosia polecam;) (1) To była moja pierwsza wizyta, i jak się okazało później - trafiłam idealnie;)... E. Najlepszy! (1) Świetny lekarz , niesamowity profesjonalista , bardzo przystępne ceny. Zawsze... Paula zadowolona młoda mama (1) Polecam dr Niedźwiedzką. Prowadziła moją ciążę. Jestem osobą dość panikującą... michelle zgadzam sie z poprzedniczka: "Nie polecam, jeśli przychodzisz publicznie" (1) Do dr przybyłam ze skierowaniem na USG prenatalne (z NFZ) Przed wizytą... inter Superlekarz (1) Kompetentny, konkretny, miły, dokładny i przede wszystkim odpowiada na... anna Piąteczka (2) Jestem na tak - miły lekarz, u którego się badam. Żona tego samego zdania -... Karol Karol zdecydowany komfort mało-komfortowych badań ... (3) wizyty u ginekologa nie należą do przyjemnych...(bynajmniej dla mnie :) ) U... Dana Nie polecam (1) Prowadziłam ciążę u Pana Olszewskiego, wszystkie wizyty oczywiście z humorem... pacjentka cennik doktora:) (1) Ile doktor bierze za jedną wizytę? xxxx Dr A. Żółtowski (1) Do Doktora Żóltowskiego trafiłam na samym początku ciąży, dziś kiedy mój... Angelika Kreft- Kowalska opinia (4) Specjalista godny polecenia sumienny jednak odpowiada za bardzo naukowo i... pacjentka (...) (1) Jestem 21-latką z niedoczynnością tarczycy i aktualnie rozregulowaną... Marta Ginekolog godny polecenia (1) Pan Zabul prowadził moją pierwszą ciąże i z całą odpowiedzialnością mogę... JPS