k&j - opinia (1) Dzięki Panu Doktorowi dziś jesteśmy szczęśliwymi rodzicami, pomimo... k&j Rewelacja (1) Przyjemna atmosfera stworzona przez Panią Doktor pozwoliła mi przebrnąć przez... Iza agnesita - opinia (1) Witam, jestem pacjentką Pani doktor od lat i nie zamierzam jej zmieniać na... agnesita
nadżerka (2) "Dzięki" Pani Doktor juz ponad rok mam nadżerkę. Co z tego, że jest miła,... Kinga nierozumiem (2) będac na wizycie Pani doktor zrobiła mi wszystkie niezbędne badania,... anonim Ona - opinia (3) Nie polecam. Pani doktor jest bardzo miła, ale niestety to nie wszystko... Ja... Ona poznajemy się (2) od jakiegoś czasu korzystam z zasobu wiedzy tej kliniki i wszystko jest... Edukujący NIE POLECAM! (1) Zdecydowanie nie poleca. Miłym usposobieniem i uśmiechem nie leczy się... Katarzyna niestety bez rewelacji ;-( (5) Po kilku wizytach lekarskich stwierdzam ,że doktor Mielcarek jest bardzo miły... klientka Doktor Basia!!! (1) Doktor Basia jest niesamowita. Chodzę do niej już od paru lat. Teraz prowadzi... Paula Polecam (2) Doktor dobra chociaż mam swoje zastrzezenia nie umie dobrze tłumaczyc moze... Nika Lubię moją Panią Doktor Agnieszkę za to, że... (1) -wita swoje pacjentki z uśmiechem (niby banalne, ale jakże istotne)... Kasia monika - opinia (1) stanowczo odradzam wizytę u tej pani, zleciła mi bardzo drogie leki i... monika szczerze polecam :) (1) Miałam bardzo niemiłe doświadczenia z mężczyznami-ginekologami oraz... Joanna Jak do tej pory zadowolona. (1) Jestem w ciąży i chodzę do tego lekarza. Jak do tej pory jestem zadowolona.... Monika Mam do Niej pełne zaufanie (1) Pierwszy lekarz, któremu ufam i wiem, że mnie nie zawiedzie. Ciążę prowadzi... Marta Stenopiedis DOBRY SPECJALISTA!!!! (6) Ja nie mam mu nic do zarzucenia. Leczył mnie przez 5 lat.Gdy zaistniała... Monika badanie hsg (1) Jak najbardziej polecam dr Kobierskiego. Przy wykonywaniu hsg na Klinicznej... Ania Zdecydowanie polecam! (1) Szczerze polecam panią dr Karinę. Prowadziłam u niej całą ciążę. Bardzo... tina Super lekarz (1) Doktor Kobierski, to znakomity ginekolog onkolog. Konkretnie udziela... Hania