nie polecam!! (1) Byłam u niej pierwszy raz w przychodni swissmed, gabinet super bo wszystko... zła opinia (1) jestem zadowolona z wizyty ale ostatnio zauwazylam brud na leżance i mnie to... pacjentka dr Stencel (1) Kompleksowe podejście do pacjentki ale miałam wrazenie ze z usg doktor sobie... marta
opinia (1) Klinina zdecydowanie przyjazna ale sprzet chyba używany z zagranicy bo jakoś... pacjentka profesjonalnie i z troską (2) z czystym sercem mogę polecić panią doktor każdej dziewczynie i przyszłej... szczęślkliwa i zdrowa mama Lekarz z powołania (1) Pan doktor Adam Żółtowski to znakomity specjalista i wspaniały człowiek.... Dorota, Sebastian i Idalia super polecam:) (1) Jestem zachwycona Pania Doktor, mila.ciepła uprzejma a do tego naprawde ma... Laura Emilia - opinia (1) Witam Pani dr jest profesjonalnym i bardzo dobrze wykfalifikowanym... Emilia NAJGORSZY GINEKOLOG!!! (1) W swoim życiu "przeszłam" niejednego ginekologa, ale nigdy nie... Maja NAJLEPSZA (1) Witam, chciałam ją Państwu polecić, bo jest... NAJLEPSZA :) Dzięki dr... Joasia, Sopot Zadowolona (1) Od wielu lat jestem u Pani Konopy pacjentkom,nie zmienię jej nawet jeżeli... Justyna Zdecydowanie TAK (1) Polecam 100%. Pełen profesjonalizm. Pamięta pacjentów, co nie u każdego... Mloda mama Polecam każdej kobiecie (1) Drogie Panie, serdecznie polecam wizytę u Pani Doktor. Jest to lekarz... Katarzyna Z. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Doktor prowadzil mi pierwsza ciaze i bylam bardzo zadowolona. Teraz jestem w... dominika SZCZERZE POLECAM! (1) Bardzo sympatyczna Pani Doktor. Kompetentna, skuteczna delikatna i dokładna... Martyna Super lekarz !!! (2) Polecam Panią dr.Dorotę Stachowiak, jest bardzo miła, uprzejma, a przede... Basia. Polecam!! (1) Dr Szczypek wywoływał parę dni temu mój poród i dzięki jego pomocy w ciągu 3... Paulina P.-L. POLECAM!!! (1) Dr Szczypek wywoływał parę dni temu mój poród i dzięki jego pomocy w ciągu 3... Paulina Bardzo dobra Pani Doktor. (1) W końcu znalazłam lekarza, do którego mogę chodzić z przyjemnością i bez... zadowolona Doskonały kontakt z pacjentem, pełen profesjonalizm (1) Mam bardzo duże doświadczenie w kontaktach z ginekologami, pacjentką pani... Natalia