POLECAM (2) trafilam do Pani Dr po opiniach z internetu i szczerze nie zaluje! od... kasik Super, najlepszy u jakiego byłam (1) Bardzo miła, sympatyczna, profesjonalna, a jednocześnie podchodzi na luzie,... Sellena Szczerze polecam (1) Bardzo polecam dr. Basię, przemiła w kontaktach, bardzo dokładna w badaniach.... Kajsa
Rewelacja (1) Pani doktor jest wyjątkową osobą,konkretna,sympatyczna,szybko wchodzi w... chanel Polecam (1) Doktor jest delikatny,wyrozumiały,potrafi podnieść na duchu i powiedzieć... Kamila wspaniały fachowiec (1) Pani Dr prowadziła moje dwie ciąże - między ciążami minęło 5 lat, a Pani dr... Agnieszka Profesjonalna opieka (1) Polecam wizytę u Pani Doktor. Podczas wizyty kobieta nie czuje... Mika Endometrioza - wystarczy tylko zajść w ciążę (4) Witam, Byłam u doktora rok temu. Stwierdził endometriozę. Wypraszając mnie z... Mama Najlepszy lekarz w Trójmieście (1) Dr Stefanowicz-Kujawa to najlepszy lekarz ginekolog, na jakiego trafiłam.... Agnieszka bardzo pozytywnie (1) Pani doktor bardzo miła, z nagłą sprawą bardzo szybko zostałam przyjęta.... vil LEKARZ Z POWOŁANIA,DBAJĄCY O PACJENTA (1) To jest lekarz jakiego chciałaby mieć każda kobieta, przemiły, sympatyczny... MARLENA.P. SUPER LEKARZ (1) Do Pana doktora trafiłam w drugim miesiącu ciąży z polecenia i nie zawiodłam... magda p. Karolina - opinia (1) Napiszę krótko, troskliwa, profesjonalna opieka :-) Karolina GORĄCO POLECAM (1) Pani dr prowadziła moją ciążę i osobiście wykonywała cesarskie cięcie po... Patrycja Zdecydowanie polecam! (1) Korzystam z usług Pani Doktor już jakiś czas, jestem bardzo zadowoloną... AniaF dobry specjalista (1) szeroka wiedza, miły i uprzejmy lekarz, przystępne ceny, godziny przyjęć... Ivi Uwaga (8) Pan Doktor nie daje wydruków z USG Oshin NIE!! zwlaszcza kobiety w ciazy!!!! (1) We wczesnej ciazy mialam problemy a ze dzialo sie to zazwyczaj w weekend... zszokowana Prof. Preis zamieniił moją ciąże w koszmar! (1) W 12 tygodniu ciąży wybraliśmy się drugi raz na wizytę do dr Preisa aby... Ola Bardzo dobry lekarz! (1) Chodzę do doktora Doeringa od dłuższego czasu i zawsze jestem zadowolona.... Ola