POLECAM (4) Miły, kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. Zawsze służyl pomocą i radą... Magda Gorąco polecam !!! (1) Od 20 lat jestem pacjentką pana doktora.Moja przeszłość ginekologiczna jest... Ania polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA (8) trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji... AM
e.d. - opinia (2) Godny polecenia, najlepszy z" Panów" dr z tej dziedziny u którego byłam do... e.d. Polecam! (1) Zabieg jest praktycznie bezbolesny i dość szybko przeprowadzony. Z czystym... ANIA Perfekcja (1) Z całą odpowiedzialnością polecam dr P.Mielcarka. Korzystam z jego usług od... M&M dr Nitkowski pytanie (4) proszę podać szpital w którym pracuje dr Nitkowski dziękuję mamuśka Nie zgadzamy się z negatywnymi opiniami (1) Po przeczytaniu poniższych negatywnych i pozytywnych opini postanowiliśmy... Marii MJ - opinia (1) Polecam Pana doktora w 100%,bardzo miły i rzeczowy,wizyta bez pośpiechu,... MJ kontakt (1) witam! potrzebuje dodzwonic sie do pana doktora sitarza, ale niestety... pacjentka Bardzo Polecam (1) Zawsze miła i uśmiechnięta i delikatna przy badaniu. Prowadziłam u Pani... M Super Lekarz (1) Pani doktor prowadziła moja ciążę i mogę ja wszystkim polecić ja z jej usług... Magnoliaa Super doktor (1) Do Pani Kariny zaczęłam chodzić jeszcze jako niepełnoletnia ze względu na... Monika super (1) Pani Karina jest świetną lekarką, bardzo dokładne, kompleksowe badanie,... Ania Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam wszystkim Paniom. Pierwszy raz spotkałam tak... Czysta wybitny specjalista (1) Drogie Panie powiem Wam , że nie ma lepszego specjalisty w całym Trójmieście... Asia .... (1) Skierował mnie do zapł.in vitro z 40% szansą powodzenia!!!!Po 3ech m-cach... grynia Godny polecenia (1) Bardzo dobry,dokładny,miły i sympatyczny. Grynia nie polecam (2) przykre doświadczenia z przeszlości, związane z wizytami u tej Pani. Kasa... B Dla zdesperowanych (1) Do lekarza trafiłam w 6. miesiącu ciąży (poprzedni lekarz prowadzący zmienił... mirabelka