moje osobiste zdanie (1) Jestem pacjentką dr Doeringa od Września bieżacego roku, lekarz ma bardzo... Marta polecam (1) bardzo miła obsługa, pani doktor szczegółowo odpowiada na każde nurtujące... aga Najlepszy ginekolog jakiego znam !!!!! (1) Do doktora Nitkowskiego trafiłam z polecenia planując ciążę i już po jakimś... Hanna Kamińska
niestety bardzo nie polecam tego ginekologa (1) Pan Piotr co prawda jest bardzo miłym, ciepłym i serdecznym człowiekiem, ale... Kasia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z doktorem Adamem i wszystkim mogę go... E. Jestem bardzo zadowolona (2) Już od 1.5 roku jestem pacjentką doktora Smuły. Jest to profesjonalny lekarz.... A. D. i T. S. KOMPLETNA IGNORANCJA (1) chodziłam w ciąży do niego do przychodni Gdynia ul. Wrocławska, w czasie... pacjentka od 'lekarza' smuły bardzo dobry ginekolog (1) Jestem bardzo zadowolona z pana P. Mielcarka,miły,sympatyczny,dużo czasu... Izabela dla trudnych przypadków (po poronieniach, kłopoty z zajściem) niestety ODRADZAM!!! (1) chodzę do niej prawie 3 lata. poroniłam. już prawie rok staramy się o kolejne... pacjentka Gorąco polecam (1) Wszystkim polecam. W nagłych sytuacjach nie ma problemu z przyjęciem, zawsze... Jola Świetny Specjalista (1) Pan Doktor Adam Żółtowski to świetny Specjalista i Fantastyczny... Ania P Pozytyw (1) Bardzo polecam panią dr. choć nie jestem jej pacientką przyjęła mnie bardzo... Aneta Lekarz na TAK (1) Do doktora trafiłam czytając opinie na trójmiasto.pl - szybko po zrobieniu... Ela S. Tomek - opinia (1) Spotkaliśmy się z niekompetencją przy umawianiu wizyty. 20 minut po godzinie,... Tomek ODRADZAM (2) Odradzam! Na początku byłam zachwycona, bo sprzęt w gabinecie robi wrażenie,... Misc POLECAM (2) Dr prowadziła obie moje ciąże (obie zagrożone ) donosiłam szczęśliwie. Miła... Agnieszka ODRADZAM (1) Zrobiłam szereg badań hormonalnych i wybrałam się na drugą wizytę do Pani... Monika janka3m - opinia (1) Pani dr Kujawa jest rzeczowa i konkretna. Szybko i trafnie ocenia aktualny... janka3m Badzo polecam doktora (1) Byłam dziś pierwszy raz u Doktora. Zani poszłam na wizytę czytałam opinie na... Urszula spokojny, konkretny sympatyczny (1) bardzo polecam dr Szczypka, prowadzil moja ciaze, bardzo dbal o to zebym za... JK