Super (2) WSZYSTKO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! J.BEATA zdecydowanie odradzam (1) jestem w 23 tygodniu ciąży i wcześniej chodziłam do innego lekarza prywatnie... ja Bardzo dobry lekarz (1) Również trafiłam do niego z polecenia i z przekonaniem polecam tego lekarza.... Iza
POLECAM (1) Super lekarz i super człowiek!Prowadziła moją ciążę i dalej się u niej... Sylwia H. bardzo dobry specjalista (1) NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ POPRZEDNICH PAŃ. BARDZO MIŁY, SPOKOJNY, CIERPLIWIE... AGA Super (1) Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek i muszę się przyznać, że obawiałam... Renata POLECAM (1) Witam, przeprowadziłam się do Gdańska 0,5 roku temu. Żeby dowiedzieć się o... Ania Sz. Izabela.S - opinia (1) Lekarz-ginekolog z prawdziwego zdarzenia.Prowadził moją ciążę,był przy... Izabela.S Alicja - opinia (1) Gorąco polecam Panią Doktor wszystkim kobietom. Moje znajome też już się... Alicja POLECAM (1) Kiedy zamieszkałam w Trójmieście musiałam znaleźć ginekologa i skorzystałam z... Aleksandra Lewandowska Stanowczo O D R A D Z A M ! ! ! ! ! (1) Miałam bóle kłujące w od brzucha do krocza. Bo badaniu tradycyjnym na fotelu,... Weryfikująca pacjentka - opinia (1) WSPANIAŁA OSOBA!! WSPANIAŁY LEKARZ!! pacjentka Bardzo dobry lekarz (1) Polecam Pana dr. Głodka, niestety kontakt mój pierwszyz lekarzem był ze... smutna po stracie :( Fachowy lekarz (1) Polecam wizyty u lekarza, bardzo sympatyczny, nie owija w bawełnę, konkretny.... Aga Bardzo dobry ginekolog!! (2) Doktor Dariusz Szczypek to PROFESJONALISTA! Już po pierwszej wizycie można... madlen NIE POLECAM - \"DZIĘKI\" NIEMU MOJA CIĄŻA BYŁA KOSZMAREM (2) cd: synek urodził się przez CC z uwagi na wadę, którą stwierdził na pismie... mama Zadowolona - opinia (1) Wspaniały lekarz!!! Chodzę do Pana doktora już długi czas i jestem BARDZO... Zadowolona Bardzo, bardzo polecam (1) Nie myślałam nawet, że są tacy lekarze, którzy odznaczają się pełnym... Kasia Ginekolog z powołania! (2) Witam serdecznie wszytkie kobitki. chce wam bardzo polecic tego doktora bo... Karolina.B pacjentka - opinia (1) Anioł, nie człowiek! Przeszłam pod opieką Doktora trudny czas (operacje,... pacjentka