Bardzo dobry i miły lekarz (1) Powiem szczerze, że nie rozumiem tych negatywnych komentarzy i czepiania się... pacjentka ML - opinia (3) a ja polecam dr Makowską :) ML Polecam (2) Bardzo gorąco polecam dr Makowską. Od początku ciąży mnie prowadzi i jestem... Wiola
Lekarz w Swissmedzie w Gdyni (1) Czy możecie polecić jakiegoś ginekologa w Swiss med w Gdyni? AZgdy Świetna lekarka (1) Świetna lekarka, przeprowadziła dokładne badanie, wykonała cytologię i... Alicja Najlepsza lekarz (2) Bardzo polecam. Sama trafiłam przez przypadek, bo lekarka przyjmowała w... Ania zdecydowanie nie polecam (1) Niestety wybrałam się do Pani Dr po zapoznaniu sie z forum dwa lata temu.... ania fatalnie! (1) Pani doktor niestety nie potrafiła rozpoznać podstawowej przypadłości jaką... ameczka Zdecydowanie odradzam!!! (1) Zdecydowanie odradzam!!! Najgorszy ginekolog u jakiego byłam w całym swoim... Kasia zdecydowanie polecam (1) Do pani doktor trafiłam przez przypadek i już zostałam i polecam wszystkim... Anna B SZUKAM GINEKOLOGA KTORY POTWIERDZI MOJĄ CIĄŻĘ.pomocy! (4) hej kobiety. potrzebuje waszej pomocy szukam ginekologa- prywatnie ktory... poszukująca Agnieszka W. Polecam wszystkim!!!!!! (1) Do doktora Nitkowskiego trafiłam przypadkiem czytając opinie na forum o... Agnieszka W Polecam!!!!!! (1) Polecam wizyty u pani doktor. Jestem bardzo zadowolona z tego jak wygląda u... neogobius Bardzo dobry specjalista. (1) Umawia się na wizytę telefonicznie na konkretny termin.Poświęca pacjentce... Danuta Profesjonalna i uprzejma (1) Szukałam długo i znalazłam lekarza, do którego nie obawiam się chodzić. Pani... Przyszła mamusia, mam nadzieję kasia - opinia (3) Pani dr.Zmudzinska,nie tylko jest doskonalym lekarzem ale takze wspaniala... kasia Rafael Gniadek - Invicta (1) Bardzo dobry lekarz. Prowadzi moją ciążę. Zleca sporo badań, tłumaczy wyniki.... Ania Polecam (1) Jest to druga pani ginekolog w moim życiu. Wypowiem się z punktu widzenia... Natalia super lekarz (2) bardzo dobry lekarz. uratował moje dziecko po zaniedbaniach innego lekarza. z... magda bardzo polecam (1) Pani doktor prowadziła moją ciąże dużo mi pomogła wytłumaczyła a mój synek... Monika