Fantastyczny lekarz (2) Fantastyczny lekarz... Ania bardzo polecam (1) Bardzo Polecam Doktora Adama. Cenię go za profesjonalizm, podejście do... Maggie Polecam!!! (1) Pani doktor jest pierwszym lekarzem ginekologiem,z którego jestem w 100%... k
OMIJAĆ Z DALEKA!!! (3) Chodziłam do niej dwa lata,liczy sie u niej tylko kasa. Jak zaszłam w ciąży... Kaśka Sprawnie (1) Wizyty tak sprawne, że nie wiem nadal nic. Lekarz nie udziela konkretnych... Joanna K. Super lekarz (1) z usług Pana doktora korzystam od pół roku, ponieważ zmarła moja lekarka, do... ewa najlepsza (1) Na pierwsze w moim życiu badanie ginekologiczne wybrałam się do p. doktor... Wiewióra Bardzo miłe i pozytywne zaskoczenie (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani Dr. Postanowiłam, że pierwszym ginekologiem,... Sylwia Obsluga nie watra tych pieniedzy. (3) Na poczatku chcialam wspomnieć o braku jakiej kolwiek organizacji prowadzonej... Ika uwaga na Pania zrejestracji (2) Właśnie wróciłam z umówionej na dzisiaj wizyty z "kwitkiem" bo okazało się,... Wkurzona Lekarz warty polecenia! (1) Jestem pacjentką Doktora Piotra od kilku lat...jest bardzo profesjonalnym i... Pacjentka Rewelacja (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjnym lekarzem. Posiada ogromną wiedzę, wszystko... M nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii?? (1) Ja zawsze moge liczyć na pomoc Pani doktor. Kiedy mam wątpliwości albo... Ania gdzie? (3) mam pytanie, gdzie/jak mogę się zapisać do pani dr Ciach, czy wcześniej muszę... Asia REWELACYJNA!!! (1) Do Pani Agnieszki trafiłam właśnie dzięki pozytywnym opiniom. Doktor jest... Marta Dno (2) Witam wszystkich chciałbym podzielić się z wami opinią o tym ...Z ciążą od... tata Polecam (1) Gorąco polecam Dr Roberta Nitkowskiego, to sympatyczny człowiek, wytłumaczy... Marta Doktor Grzegorz Jańczewski (2) Miły, sympatyczny, bardzo ludzki człowiek,ma bardzo profesjonalne podejście... Kasia zero zadowolenia (2) Czulam sie jak u rzeznika.zero delikatnosci, odpowiedzi zdawkowe, brak... Obolała lekarz z sercem i ludzkim podejsciem:) (1) Pani Doktor zdobyla moje zaufanie podczas kilku wizyt wiele lat temu na... Aga S-M