Do Pani Agnieszki trafiłam właśnie dzięki pozytywnym opiniom. Doktor jest przemiła, przesympatyczna, nie czuć skrępowania nawet przy pierwszej wizycie (nie znając jeszcze Pani doktor). Posiada wiedzę, której pozazdrościłby nie jeden lekarz. Przeogromną. Pani doktor zdiagnozowała u mnie (przy okazji badań ginekologicznych) problemy z tarczycą, których do tej pory nie zauważył żaden inny lekarz. Przebadała mnie pod każdym kątem (dlatego też wykryła niewielki już problem tarczycy) i trafiła z diagnozą w 100% - kolejne potwierdzenie szerokiej wiedzy z dziedziny medycyny. Podczas wizyt wszystko dokładnie rzeczowo wyjaśnia. Można się również pośmiać razem z Panią Agnieszką :) Gabinet super! czyściutko (sterylnie wręcz), tak jak powinno być. Bardzo dobrze wyposażony. Przyjazne otoczenie (nie czuć typowego "lekarskiego" klimatu). Ceny do jakości i zakresu oferowanych usług bardzo przystępne. Jestem zachwycona!! Po raz pierwszy nie czuję obawy, ani skrępowania przed wizytą. Nie jestem w stanie opisać zadowolenia i zachwytu dla osoby Pani Agnieszki. Bardzo, bardzo polecam wszystkim Paniom, ponieważ lepszej Pani doktor nie znajdziecie na całym świecie :)