OMIJAĆ Z DALEKA!!!

Temat dostępny też na forum: lek. med. J. Hrycyna - Ginekolog
Chodziłam do niej dwa lata,liczy sie u niej tylko kasa. Jak zaszłam w ciąży zostalam u niej ponieważ w Rumi ciezko o lekarza. W 10 tygodniu zaczęłam plamić,zadzwonilam do niej i poprosiłlam o wizyte. Potraktowała mnie okropnie,powiedziala,że nie ma czasu i mam poradzić sobie sama.W szpitalu jak powiedziałam jak ona mnie potraktowala to stwierdzili,że to nie jest lekarz i mam ją koniecznie zmienić. Z szczerego serca informuje żeby ja omijać!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: OMIJAĆ Z DALEKA!!!

Witam Panią, nie będę tu podawać nazwiska, bo obowiązuje mnie tajemnica. Niestety mija się Pani z prawdą, a więc kłamie Pani, a oszczerstwa nawet na stronie internetowej juz nie są bezkarne. Nigdy nie mówię, że nie mam czasu, ale nie mieszkam w gabinecie i nie przebywam tam 24godziny na dobę. O ile pamiętam, to poradziłam, aby pojechała Pani do szpitala, bo w danym dniu nie pracowałam. Mam nadzieje, że uzyskała Pani pomoc i znajdzie Pani lekarza godnego Pani.
Jowita Hrycyna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OMIJAĆ Z DALEKA!!!

Pani Doktor!
Cieszę się bardzo, że lekarze przestają być obojętni na szykanujące ich (często nieprawdziwe, bądź stworzone przez konkurencję ) wpisy, które często obrażliwe są dla nas jako lekarzy, ale i ludzi.
Rzeczywiście wydaje mi się kwestią czasu pociągnięcie kogoś z forumowiczów do odpowiedzialności...Portal Trójmiasto ułatwia wpisywanie tych nieprzemyślanych i często kierowanych emocjami komentarzy, nie wymagając nawet logowania się na forum- ponosząc przy tym częściową odpowiedzialność za prezentowane treści.
Pozdrawiam.
ps: zabrakło tylko imienia i nazwiska pacjentki, tak dla zupełnej sprawiedliwości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0