super specjalista (1) Lekarz godny polecenia.To już moja druga wizyta- kontrolna.Lekarz świetnie... Anna Rewelacja (1) Nie dość, że udało mi się bez problemu umówić wizytę z dnia na dzień, to... Katia Ta kobieta to anioł (1) Szczerze polecam Panią doktor. Bardzo sumienna, życzliwa, ciepła i do tego... Anna Sz
Polecam (1) Bardzo polecam. Leczę się u pani doktor już 3 lata. Jest delikatna, wszystko... Iwona Świetny lekarz, wspaniały człowiek (1) Pani Doktor jest przede wszystkim bardzo dobrym diagnostą. Badania... Hanna Miller Sylwia - opinia (1) Pan doktor prowadził moją pierwszą ciążę i powiem że było od początku do... Sylwia Wspaniała (4) Uważam dr Ratnicką za wspaniałą doktorkę ale także za wspaniała kobietę która... ****Stała pacjentka**** Bardzo dokładna Pani doktor (1) Choć wszystkim może się wydawać nieco powolna, jest jednak bardzo... Joanna Koszt wizyty (2) Witam, od niedawna jestem mieszkanką Gdańska i naczytałam się dużo dobrych... Amber1 Nie warto się bać (1) Szukałam opinii o profesorze Preisie przed moim usg (11-14 tydzień).... Bublina super (1) jestem bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor.Bardzo miła i kompetentna... beti NIE!!! (1) Do dr Legan poszłam jako pierwszy raz do ginekologa - odpłatnie. Zrobila mi... M Bardzo dobry specjalista. (1) Dr bardzo konkretny, dokładny, badanie przebiegło w bardzo milej atmosferze,... Z Nie polecam, jeśli przychodzisz publicznie (1) Witam, U pana doktora byłam po raz pierwszy i chyba zbyt pozytywnie... Ciężarówka Dobry lekarz (1) Dr Mielcarek prowadził moją ciąże. Jestem zadowolona. Dr jest miły,... Pacjentka i już szczęśliwa mama: najlepszy lekarz na świecie :) (1) Przez wiele lat staraliśmy się o dziecko, bezskutecznie. Biegałam po różnych... Beata Rewelacyjny lekarz - w 100% godny polecenia (1) Lekarz z całą pewnością godny polecenia. W naszych staraniach o dziecko... J.M. Nie Polecam (2) Niestety uważam że Pan Wydra rozmienia się już na drobne. Już do niego nie... Karina Każda pacjentka u niego jest najważniejsza (2) Polecam wszystkim Paniom dr Piątkowskiego. Tym, które planują ciązę lub... M. rozczarowana (1) Umówiłam się telefonicznie - OKREŚLIŁAM DOKŁADNIE O CO CHODZI. Lekarz ustalił... mirka