J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. zadowolona pacjentka - opinia (1) mało który lekarz ginekolog wykazuje tak dużo taktu i delikatności w... zadowolona pacjentka jestem oczarowana (1) Wizyty przebiegają sprawnie i w miłej atmosferze. Moim zdaniem, Pani doktor... Joanna
100 % zadowolenia (1) Pani doktor jest nie tylko profesjonalnym lekarzem ale i bardzo ciepłą i... olenka Polecam (1) Byłam pacjentką dr Ratnickiej przez wiele lat i przez cały ten czas miałam... Agnieszka !!! BEZNADZIEJA !!! (1) Babka wogóle się nie zna. Wywołuje sztucznie miesiączkę i sztucznie ją... Nie Polecam! Ginekolog pierwsza klasa!! (1) Zdziwiła mnie bardzo ostatnia opinia dotycząca jakości leczenia i złego... Magda kasia - opinia (1) Byłam tylko na usg, prof. był konkretny i uprzejmy, pozwolił sobie co prawda... kasia bardzo dobry lekarz (1) Byłam u doktora dwa razy i postanowiłam, że poprowadzi on moją ciążę. Jest... AG uciekać (1) Kasia: kobieta o nazwisku Legan (darujmy sobie, dr. to ona nie jest, więc ne... grrrrrrrr mouse82 (1) a ja jestem innego zdania. U tego lekarza leczy sie cala rodzina ciotka,... mouse82 Polecam! (1) Przyjemny,sympatyczny i dokladny lekarz! Wysoka kultura osobista!!!!!! Pan... Sylwia Szczerze polecam (1) Trafilam do pani doktor z nadzerka i pani doktor jako jedyna dokladnie mi... Ania Świetny lekarz (1) Wizyty są miłe, lekarz pamięta swoje pacjentki, dokładnie tłumaczy i... Magda