Super lekarz (1) Przemiły człowiek z fantastycznym podejściem do pacjentów. Potrafi zawsze... Gonia Wszystkim odradzam!!! (1) Nie zgadzam sie z poprzednimi opiniami. Zdecydowanie odradzam. Wyposażenie... psycholozka POLECAM!! (1) Fachowiec i profesjonalista w swojej dziedzinie , naprawde bardzo dobry... Ania
przyjazny gabinet ginekologiczny (1) Wspaniały lekarz -rewelacyjny diagnosta.Atmosfera przyjzna ,niskie... Żoładkiewicz Maria drogo ale warto (1) byłam dwa razy na usg w ciąży. Kontakt z profesorem kiepski, ale rzetelnie... werczens Warto odwiedzić właśnie ten gabinet (1) Byłam bardzo zadowolona po wizycie u pani doktor, która okazała się bardzo... Anita Aśka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z wizyty, opieki. zostałam przyjęta w trybie... Aśka Małgorzata - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba. Doradzi, podpowie. Fachowo odpowie na wszystkie... Małgorzata Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania Potwierdzam (1) Byłam ostatnio i całkowicie zgadzam się z koleżankami. Gabinet i pani doktór... Becia Doktor Wydra (1) Doktor jest wspaniałym lekarzem to trzeba mu przyznać ,ale .. no właśnie to... A. Achaja - opinia (1) Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile... Achaja dr Legan (1) Chodze do dr Legan od prawie roku i musze powiedziec ze pierwsze wizyty byly... qwerty Polecam! (1) U doktora Miśkiewicza dopiero zaczełęłam się leczyć. Jestem po pierwszej... Aga Moje wrazenia (1) Doktora poleciła mi moja ginekolog. Byłam na USG i jestem nie zadowolona.... Jo. Zadowolona pacjentka - opinia (1) Lekarz z powołania. Indywidualne, fachowe podejście do problemu i... Zadowolona pacjentka Oby więcej takich lekarzy (1) Doktor Rafał to świetny specjalista, bezbłędnie mnie zdiagnozował i postawił... Mysza NIE POLECAM!!! (1) Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie... mama Polecam (1) Pewnego dnia na wizycie u lekarza prowadzącego moją ciąże dowiedziałam się,... Eta