Miła przy następnych wizytach... (1) Ja wybrałam się do dr Legan całkiem przypadkowo. Pilnie chciałam potwierdzić... coma NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!! (1) Nie mam słów uznania dla dr Rogozy! Jest po prostu fantastycznym fachowcem i... EWig nie polecam!! (1) przez tego człowieka moja mama leży teraz w szpitalu z podejrzeniem... maga
Zgadzam się.... (1) Zgadzam się z Wami!!Żałuje,że wcześniej nie miałam okazji-przeczytać-wogóle... Emi27 Lekarz-człowiek! (1) Polecam doktora Jańczewskiego głównie za jego ludzkie podejście. Jest... Magda już nie pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z przedmówczynią w kwestii podejścia do pacjenta. Żałuję, że nie... już nie pacjentka swietny lekarz (1) chodzilam do tego lekarza juz dawno obecnie prowadzi moja ciaze.jest to... pacjentka Temu Panu dziękujemy. (1) Niestety za wypisanie recepty w/w doktor policzył jak za wizytę (100PLN).... Była klientka (pacjentka) rewelacja!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u profesora.Jest świetnym... adria Super ginekolog (1) Naprawde bardzo miła, sympatyczna i fachowa opieka ginekologiczna. Grazia szok (1) jestem zaszokowana tak negatywnymi opiniami. Doktora poznalam 11 lat temu... ela Profesjonalizm i poczucie humoru (1) Profesjonalne podejście, fachowe porady i co dla mnie ważne poczucie humoru,... Karina Godne polecenia (1) Wysoki standard gabinetu, miłe podejście do pacjenta, fachowość, wysoka... Ewa Dr Z. Trawiński (1) To bardzo dobry lekarz, świetnie prowadzi ciążę, poświęca dużo czasu... beata Szkoda (1) tylko, że nie prowadzi ciąż. Leczyłam się u niego 10lat a w najważniejszym... Kalina Dr Królikowska (1) Dr Królikowska prowadziła moją pierwszą ciążę, która była zagrożona. Dziś... Agnieszka Nareszcie (1) Nareszcie znalazłam profesjonalistę, delikatność i cierpliwość to największe... Bożena BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** fatalny lekarz (1) ja bylam u tego lekarza kilka razy i wiecej nie mam amiaru. wyposarzenie... Marysia