Wizyty (1) Dr Anna przyjmuje w Gdańsku przy ul. Hubala 19 tel. 603-603-363 kasia Polecam (1) Prowadziłam pierwszą ciążę, teraz jestem w drugiej i też będę do niej... Kasia Agnieszka - opinia (1) Super lekarz bardzo miły i w ogóle żeby wszyscy byli tacy to chodzenie do... Agnieszka
REWELACJA!!!!!!!!!!!! (1) Dr M.Kowalski...to naprawde lekarz z prawdziwego powolania..OBY WIECEJ TAKICH... magda ja tez polecam (1) ja tez polecam Panią Agnieszke jako świetnego specjaliste w ginekologii.... monika k-r Gorąco polecam (1) Wyjątkowo miło, fachowo, zawsze ze szczegółami, odpowiedzi na każde pytanie,... Magda Ciaza (1) Jestem w pierwszej ciazy. Doktor rzeczowy, dokładny, spokojny. Opowiada na... Monika G. Witam ponownie (1) Witam!bardzo fajny lekarz przesympatyczny kompeetentny przedewszystkim dobry... karolina Najlepszy lekarz jakiego spotkałam (1) Bardzo kompetentny, miły, życzliwy, sympatyczny lekarz, delikatny, fachowy,... Magda polecam (1) pan doktor bardzo mi pomogl,zwlaszcza przy porodzie.polecam aga polecam (1) uwazam pania doktor za bardzo dobrego specjaliste.dzieki niej mam... aga jmt - opinia (1) bardzo miły lekarz, ceny przystępne. polecam to profesjonalista w swoim... jmt polecam! (1) Wspaniała lekarka z powołania. Podejmuje trafne, odpowiedzialne decyzje,... Sylwia Najlepszy ginekolog kobieta (1) Do pani dr chodzilam najpierw do przychodni na ujescisku ale byly tam do... judytka Nigdy więcej u tgo pana (1) Ten lekarz to prawdziwy gbur! Przez całą wizytę powiedział do mnie 3 słowa!... Monia Super (1) To najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz u jakiego byłam, po prostu SUPER!!!! Aga iga - opinia (1) Cudowna Pani doktor ze świetnym podejściem! Ma tyle samo czasu i uśmiechu... iga Jednak są jeszcze normalni i dobrzy ludzie:-) (1) Jestem pod wrażeniem...To wspaniała kobieta,świetny lekarz.Już po pierwszym... Elżbieta Ciąża tylko z dr Kowalewską (1) Pani dr Kowalewska prowadziła moją ciążę. Przez 9 miesięcy czułam się... Agnieszka REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz czułam, że lekarz jest dla mnie a nie ja dla lekarza. Miałam... Agnieszka