dobry lekarz (1) mało mówi o tym co widzi na monitorze usg, nie chce wskazać płci dziecka.... Ewunia POLECAM :-) (1) Bylam dzisiaj na wizycie u pana dr Wydry. Nikt jeszcze nie poświęcil mi tyle... zadowolona pacjentka Wspaniały Lekarz (1) Od 11 lat jestem pacjentką dr Miśkiewicz i pragnę tu napisać że jest to... Pacjentka
Lekarz jest cudotwórcą ! (1) Lekarz jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą przy tym bardzo sympatyczny i... Asik TEN I żADEN INNY! (1) Rzeczywiście, rewelacyjny lekarz! Taki, jakiego szukałam od dawna.... karo Tylko Dr Basia! (1) Pani doktor indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki, potrafi doradzić i... Anna Super lekarz (1) Pan dr Piskulak prowadzil moja ciaze, z wielkim sercem i cierpliwoscia... Ewa andzia - opinia (1) Bardzo doskonały specjalista. Fachowa obsługa i miła osoba. Lekarz z... andzia dr trawiński (1) rewelacyjny lekarz,troskliwy,delikatny i co najważniejsze zainteresowany... m Jedyny w swoim rodzaju, godny polecenia każdej kobiecie (1) Uważam, że Pan dr Ordyniec jest niesamowitym człowiekiem, ze świetnym... Maleńka Wspaniały lekarz (1) do dra Chmielewskiego trafiłam 5 lat temu. Prowadził moją 1 ciążę-wszystko... koala Niesamowita pamiec (1) Dr.Legan niesamowita kobieta bardzo mila i symaptyczna . Przy tym ma... Lucy super lekarz :) (1) leczyłam się już u wielu lekarzy ginekologów, ale Pani Agnieszka jest... karolina najlepszy (1) ciepły, wyrozumiały, delikatny, życzliwy- słowem: najlepszy ginekolog... yvonka Justyna - opinia (1) Gorąco polecam, lekarz jest miły, cierpliwy, i, co najważniejsze,... Justyna ktoś - opinia (1) Znam dr Trawinskiego za szpitala Morskiego, jest rewelacyjnym lekarzem;... ktoś 21 lipiec 2007 (1) Bardzo sympatyczny człowiek, potrafi poświęcić komuś czas i uwagę.Ma świetne... Ilona P. aniast - opinia (1) Prawdziwy doktor Judym naszych czasów aniast Ania Dz. - opinia (1) Ginekolog z prawdziwym powołaniem!!! Chodziłam do niego z pierwszą ciążą a... Ania Dz. Bardzo dobry lekarz! (1) Pan Doktor Wydra to bardzo dobry lekarz. Najlepszą reklamą są pacjentki,... K.