W 100% polecam panią doktor Ciach! (1) Długo szukałam dobrego ginekologa zanim natrafiłam na panią doktor Ciach.... Ignacja WSPANIAŁY LEKARZ, CUDOWNY CZŁOWIEK (1) PANI DR ŚWIĄTKOWSKA – FREUND ORAZ PANI DR PANKRAC URATOWAŁY ŻYCIE MOIM... Wdzięczna pacjentka szpitala w G Super lekarz (1) Bardzo sympatyczny, szczegółowy i ma rewelacyjną pamięć do pacjentek ;)... ciążówka
super (1) Byłam ostatnio pacjentką Pani Doktor w jednej z gdańskich przychodni i juz... zadowolona pacjentka Polecam ! (1) Trafiłam do dr Wydry. Rzeczywiscie rewelacyjny człowiek i super specjalista.... Joanna E.Tkaczyk - dziwaczna osoba (1) aby się dostać do niej na Aksamitną oprócz książeczki RUM trzeba posiadać... Niezadowolona pacjentka Polecam (1) Przestałam bać się wizyt u ginekologa, odkąd chodzę do p.Basi. Ciepła i miła,... Agnieszka Polecam (1) Długo szukałam dobrego, godnego zaufania lekarza... i wreszcie trafiłam na dr... Magdalena Odradzam! (1) Kobiety, szczerze odradzam wizyty u pani dr Samoć! Krotko i zwięźle- truła... hiperprolaktynemia Monika - opinia (1) Mam pełne zaufanie do pani doktor!P.Ewa prowadziła mi ciążę,również teraz do... Monika Wizyty (1) Dr Anna przyjmuje w Gdańsku przy ul. Hubala 19 tel. 603-603-363 kasia Polecam (1) Prowadziłam pierwszą ciążę, teraz jestem w drugiej i też będę do niej... Kasia Agnieszka - opinia (1) Super lekarz bardzo miły i w ogóle żeby wszyscy byli tacy to chodzenie do... Agnieszka REWELACJA!!!!!!!!!!!! (1) Dr M.Kowalski...to naprawde lekarz z prawdziwego powolania..OBY WIECEJ TAKICH... magda ja tez polecam (1) ja tez polecam Panią Agnieszke jako świetnego specjaliste w ginekologii.... monika k-r Gorąco polecam (1) Wyjątkowo miło, fachowo, zawsze ze szczegółami, odpowiedzi na każde pytanie,... Magda Ciaza (1) Jestem w pierwszej ciazy. Doktor rzeczowy, dokładny, spokojny. Opowiada na... Monika G. Witam ponownie (1) Witam!bardzo fajny lekarz przesympatyczny kompeetentny przedewszystkim dobry... karolina Najlepszy lekarz jakiego spotkałam (1) Bardzo kompetentny, miły, życzliwy, sympatyczny lekarz, delikatny, fachowy,... Magda polecam (1) pan doktor bardzo mi pomogl,zwlaszcza przy porodzie.polecam aga