Nie polecam. (1) Coraz częściej slyszy się i wiem to z wlasnego doświadczenia, że doktor... pacjentka Wspaniały lekarz (1) Dr Piskulak prowadzi moją pierwszą ciążę i na pewno zgłoszę się do niego przy... Joanna Nic dodać nic ująć (1) Wszystko wcześniej zostało powiedziane. Gorąco polecam!!! Słoneczko
dr Kujawa (1) Mało konkretna załatwia w czasie wizyty 150 innych spraw, opowiada o różnych... karolina Mój lekarz (1) Trafiłam na niego przez przypadek, na Klinicznej, kiedy moja ciąża zaczęła... Beata Rewelacja (1) Chodzę do tego gabinetu dopiero od 4 lat ale jestem naprawdę zachwycona.... ada Polecam!!! (1) Świetny ginekolog, profesjonalne podejście, fachowe porady, bardzo dokladny.... Ola Polecam (1) Wszystko super Katarzyna Rewelacja (1) Naprawdę bardzo polecam. Przesympatyczna Pani doktor z bardzo dużym... Marta POPIERAM (1) POPIERAM Niedoszla pacjentka ewa - opinia (1) Bardzo mila i sympatyczna kobieta majaca czas na szczegolowe... ewa Bardzo dobry lekarz! (1) Bardzo miły lekarz, który zawsze stawia prawidłową diagnozę i wszystko... Kamilcia7707 Najlepszy (1) To najlepszy lekarz ginekolog jakiego spotkałam. Profesjonalny i cierpliwy,... Kasia r e w e l a c j a ! (1) polecam jak najbardziej. to byla moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i wiem... ania super lekarz (1) Panią Agnieszkę znam już od paru lat, prowadziła moją pierwszą ciążę i... Iwona z Gdyni Anna - opinia (1) Pani Doktor jest "fajna" jeżeli chodzi o pogadanke dla nastolatki, która... Anna Wspaniała kobieta !!! (1) Polecam z czystym sumieniem . Wspaniale podejście do pacjentki , moje... Luna pani doktor uratowała mi zdrowie ,a moze i życie (1) Leczyłam sie intensywnie u Pani Doktor pezez 15 lat. Jestem pełna szacunku... gabi Szczerze polecam. (1) Pełna fachowość w miłej i bezstresowej atmosferze... Ewa POLECAM! (1) PIERWSZĄ CIĄŻĘ CAŁĄ PROWADZIŁ WŁAŚNIE PAN DOKTOR. W PORĘ WYKRYŁ KOMPLIKACJE I... aga