Polecam (1) Do doktora trafiłam w grudniu ,z polecenia i jestem pełna uznania dla wysoce... Joanna Ł. Cóż (1) Mojemu dziecku w 8 tyg przestało bić serduszko, niestety było to po ok.4... Grażyna elajza - opinia (1) Bardzo troskliwy i opiekunczy, a jednoczesnie rzeczowy, ofiarny i bardzo... elajza
Moja Pani Doktor (1) MOge tak nazywac Pani Doktor, poniewaz, nigdy nie zostawila mnie bez pomocy... Teresa Bartel Profesjonalizm (1) Pan dokktor prowadzi moją drugą ciąże,więc mam porównanie do innych... aguśka Dorota - opinia (1) dr. Milcarek prowadzi moja pierwsza ciąże i mimo, że nie mam porównania to... Dorota opinia (1) lekarz ktory posiada ogromne doswiadczenie i wiedze.prowadzil moja ciaze gdy... pacjentka Agnieszka Sz., mama 7-miesięcznej Martusi - opinia (1) Wspaniały fachowiec,100% zaufania,solidny,dokładny.Pan doktor prowadził moją... Agnieszka Sz., mama 7-miesięczne POLECAM !!! (1) POLECAM !!! Iwona polecam polecam polecam (1) Pan Doktor jest świetnym, doświadczonym specjalistą. A najważniejsze:... Mamuśka Jaga - opinia (1) Szonowny Doktorze! Po latach milczenia chciałam Cię polecić zakolegowanym... Jaga Ania - opinia (1) Ciesze się bardzo,że mogłam trafić do Pani doktor,tymbardziej że była to moja... Ania Bardzo dobry lekarz (1) W końcu znalazłam naprawdę bardzo dobrego lekarza ginekologa. Pani doktor... Magda Sczerze polecam wszystkim paniom........, (1) które boją się, wstydzą, czy mają inne opory natury psychologicznej i z tego... Teresa ania - opinia (1) polecam! ania POLECAM (1) JEDEN Z NAJLEPSZYCH LEKARZY W GDANSKU Wyjątkowo mądry lekarz z bardzo dużym... Tamara Tomaszewicz dobry specjalista! (1) Bardzo dobry ginekolog z ogromnym doświadczeniem, ale cholernie drogi. Poza... inka Wspaniały lekarz (1) Pan doktor Piotr Chmielewski jest bardzo dobrym, sympatycznym, miłym,... Hanna Najlepszy (1) Wreszcie trafiłam na mądrego, miłego i słuchającego mnie lekarza. Pierwsze... Agnieszka Hania - opinia (1) poszłam do tego lekarza bo słyszałam o nim, że to dobry fachowiec. Miałam... Hania