pati (1) lekarz z powolania, wspaniala pani doktor. prowadzila moja ciaze, wykonala... pati Lekarz z powołania (1) Może to dziś śmiesznie brzmi - lekarz z powołania... Ale u dr Mielcarka... madzik81 dziękuję (1) 2 letnie leczenie przynioslo skutek w postaci malej Zosi(trafnie postawiona... jagoda
Marlena - opinia (1) Dzięki doktorowi mam ślicznego synka :) uratował dzidzię, w 3 miesiącu... Marlena Ostrzegam (1) Przez dwa miesiące męczyłam się z zapaleniem od nadżerki w czasie ciąży, a dr... Smykałka Witam (1) Również jestem zadowolona. Prowadzi moją ciążę. Wczoraj byłam na pierwszej... Mała super (1) Bardzo kompetentny lekarz,polecam Gosia odradzam (1) Również chciałabym się podzielić moim niemiłym doświadczeniem. Raz trafiłam... pacjentka PRAWDZIWY SPECJALISTA (1) SUPER LEKARZ,SUPER SPECJALISTA PO PROSTU ODPOWIEDNI CZŁOWIEK NA ODPOWIEDNIM... AGA polecam (1) Namiary na gabinet dr. Beresniewicza dostalam od znajomej i nie zaluje, ze... izabela SUPER Lekarz (1) wspaniały,cierpliwy gdynianka JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) MOIM ZDANIEM PANI DOKTOR JEST SUPER MA SWIETNE PODEJSCIE DO PACJENKI UMIE... JULIJANKA JEST SUPER!!! (1) Jest świetnym lekarzem i człowiekiem. Uratowł mi ŻYCIE - dzięki jego wczesnej... Agnieszka Bereźnicka ola - opinia (1) POLECAM kobietom, które maja problemy ginekologiczne a chcą się z nich na... ola do Pani Delka (1) Ma Pani być prawo niezadowolona z mojej obsługii, ale ja mam prawo... tkonefka Człowiek godny zaufania (1) Pani Marta Sokołowska przyjęła na świat mojego, już obecnie 9-letniego,synka.... Kasia Przybylska dziękuję!!!! (1) Dziękuję panie profesorze, za to co Pan zrobił dla mojej mamy!!!! ZA anna - opinia (1) Być może Pani Sokołowska traktuje kobiety w ciąży z większą starannością i... anna odradzam (1) Zdecydowałam się na wizytę u doktora Konefki gdyż liczyłam na to, że po... delka polecam (1) Niedawno po raz pierwszy odwiedziłam Panią dr Agnieszkę. Poświęciła mi... Monika