gosik - opinia (1) Rewelacyjny lekarz, miła atmosfera podczas wizyty, odbiera telefony i zawsze... gosik Niutella - opinia (1) Ja byłam u profesora, bo tam gdzie się lecze mają dosyć kiepski sprzęt. Za... Niutella polecam (1) Jestem pacjentka dr Kujawy od kilku lat. Mila rzeczowa stara sie przystepnie... mari
Dr.Jańczewski (1) Super człowiek ,godny polecenia w 100% Zawsze sympatyczny,miły,konkretny a co... Dorota.K. Nie polecam dr Stefanowicz- Kujawy (1) Korzystałam z usług p. dr kilka razy, zawsze prywatnie. Mimo to nigdy nie... MS polecam (1) Zupełnie przypadkiem natknęłam się na opinie o dr Legan i jestem zaskoczona... Beata TRAGEDIA (1) PANI DR BYŁA BARDZIEJ ZAINTERESOWANA RURĄ DO KOMINKA KTÓREJ SZUKAŁA PODCZAS... LW Zadowolona (1) Lekarz bardzo miły, delikatny, stara się jak najmniej stresować pacjentkę.... A. incredi - opinia (1) Ja u prof. Preisa byłam na usg połówkowym prywatnie, i choć może nie powala... incredi asia_9 - opinia (1) Pani doktor podeszla do mnie dosc obojetnie, prawda jest ze napoczatku... asia_9 prawdziwy doktor (1) mnie ujął też tym, że zwracał się do mnie : "DZIECKO" :) mm Super lekarrka (1) Zaczynam dopiero u niej leczenie ale po pierwszych wizytach jestem bardzo... Basia Polecam (1) Dzieki P.dr jestem zdrowa... dziękuje marta POLECAM (1) Do Pani doktor chodzę już kilkanaście lat, w między czasie prowadziła moje... Martyś Mama Filipka - opinia (1) Polecam gorąco!! Nie znam lepszego, milszego, wspierającego, zawsze... Mama Filipka POLECAM (1) 1. Pani dr podczas pierwszej wizyty b. dokładnie mnie przepytała; jest... Tola JA JESTEM ZADOWOLONA (1) Z MEZEM STARALISMY SIE O DZIECKO CO NAJMNIEJ 3 LATA .A U DR. ROGOZY PO DWOCH... goska Aneta - opinia (1) Ciepły człowiek, kompetentny lekarz! Aneta Rewelacja. (1) Rewelacja. Leczę się od pół roku - byłam na kilku wizytach i szczerze moge... aneta Asia - opinia (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam gabinet doktora Miśkiewicza i jestem bardzo... Asia