Justyna - opinia (1) Uprzejmy, bardzo taktowny, dokładny. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na... Justyna kasa kasa kasa i tylko kasa.... beznadziejna (1) Bylam wyczekalam sie w zatloczonym korytarzu, jak juz sie doczekalam... K REWELACJA!!!! (1) PAN WYDERKA WYMIATA!!!! :) BYŁAM U NIEGO PO RAZ PIERWSZY I NA PEWNO NIE... EWENEMENT ;):))))))
Dr A.Sepoło (1) do pani Anny należę od półtora roku,zaznaczam ze nie lecze się u niej... klaudigro super!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, cierpilwie odpowiadał na miloin moich... Beata Superman wśród doktorów :) (1) j.w. Zadowolona Doktor G. na poziomie ze specyficznym poczuciem humoru ;P (1) polecam, co miał zrobić zrobił szybko sprawnie i ze specyficznym poczuciem... Haneczka Antykoncepcja (1) Pani doktor zapomina, ze jako ginekolog jest przede wszystkim LEKARZEM.... Asia.pl 1 wizyta kobiety w ciąży u humorzastego dr (1) koszt 130 zł, zrobił usg x2, pogratulował i to by było na tyle. Musiałam... koldi świetny specjalista i bardzo kulturalny człowiek (1) Bardzo rzeczowy i konkretny, trochę typ naukowca, a do tego lekko 'wojskowe'... cyt Serdecznie polecam !!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, sympatyczny, konkretny lekarz znający się... Magda a (1) mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do... Aga Męcząca lekarka, której jedyną misją życiową jest, (1) aby wszystkie kobiety rodziły. Byłam u niej dwa razy i więcej nie pójdę. Nie... Renata Polecam. (1) Doktor jest profesjonalny, miły i kompetentny.Gabinet bardzo dobrze... Kalina pytanie o koszt wizyty (1) witam panie...szukam od jakiegoś czasu dobrego ginekologa..i widze,że wasze... ania prawdopodobnie najlepszy lekarz w miescie! (1) dokladny wywiad pacjenta na dzien dobry, potem szczegolowe badania i wreszcie... J.Niechwiadowicz polecam (1) Myślę, że każdy z nas ma prawo mieć zły dzień i to niestety przenosi na... Grażyna ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Pomógł mi. Przed leczeniem wykonał sporo badań (część z nich wysyłałam aż do... Gaga mało konkretny (1) byłam u Pana doktora po drugim poronieniu na wypisie po łacinie była napisana... karola13 Polecam! (1) Jestem pacjentką dr. Basi od ponad 10 lat. Prowadziła moje 3 ciąże, w tym... Ania