GENIALNY! (1) Doktor jest rewelacyjny! polecam! mily, sympatyczny i rzeczowy! zawsze... mama Polecam (1) Przyszła mama po badaniu Usg wykonanym przez panią doktor czuje się spokojna... Danuta Polecam !!! (1) Przesympatyczna i bardzo miła w kontakcie z pacjentem, co sprzyja bardzo... agnieszka
gorąco polecam (1) Pani Doktor ujęła mnie troskliwym podejściem, była delikatna i pełna... pacjentka Polecam :) (1) Wbrew temu co przeczytałam, uwazam ze Pan doktor Minowski jest rewelacyjnym... Aneta dr Trawiński debeściak:) (1) Lekarz idealny~poświęca tyle czasu ile potrzeba, wyleczy, wyjaśni, wytłumaczy... lkfq Polecam (1) Świetna lekarka i ciepła, fajna kobieta. Prowadziła moją ciąże. Szczerze... Magda polecam (1) gorąco polecam wizytę u tego specjalisty..konkretny, świetny fachowiec,... anka Jola - opinia (1) Taki ginekolog to jak Przyjaciel Jola Beata - opinia (1) W wiekim stresie wybierałam się na pierwszą wizyte u Doktora Miskiewicza.... Beata Polecam (1) Mogę tylko potwierdzić wcześniejsze, oczywiście pozytywne opinie. Ta... Ela KR - opinia (1) Absolutnie wszystkim odradzam. Nic szczegolnego nie wnosi a wizyta u niego to... KR polecam!!! (1) Super lekarz,zna sie na rzeczy,zawsze doradzi i pomoże...nic dodać nic... ktoś moje odczucia (1) byłam na pierwszej wizycie u Pani Anny Legan...teraz z ciekawosci chciałam... karina POLECAM (1) Bardzo miła, i troskliwa lekarz.Zawsze otrzymałam mnóstwo informacji podczas... Kasia A WŁAŚNIE,ŻE WARTO !!! NAWET TRZEBA !! (1) Pani Aneta za bardzo dała ponieść się emocjom.Szkoda tylko,że krzywdzą one... Mama Marcinka pati (1) lekarz z powolania, wspaniala pani doktor. prowadzila moja ciaze, wykonala... pati Lekarz z powołania (1) Może to dziś śmiesznie brzmi - lekarz z powołania... Ale u dr Mielcarka... madzik81 dziękuję (1) 2 letnie leczenie przynioslo skutek w postaci malej Zosi(trafnie postawiona... jagoda Marlena - opinia (1) Dzięki doktorowi mam ślicznego synka :) uratował dzidzię, w 3 miesiącu... Marlena